Online marketing bureau in Eindhoven
Terug
Menu

Scherp Online in Emerce Top 100 2023

Wat een enorm goed nieuws de dag na Koningsdag! Zojuist is de uitslag van de 18e editie van de Emerce 100 verschenen. En wij staan er opnieuw in! Het afgelopen jaar hebben wij ons flink verbeterd waardoor we nu met 5.5 sterren heel goed beoordeeld zijn in de categorie 2023 - Digital agency fullservice klein!

Mariska Paul
Mariska Paul Geplaatst op 28 april 2023 Laatste update op 18 januari 2024

Emerce 100: De beste bedrijven in e-business 2023

Ieder jaar voert Emerce een imago-onderzoek uit onder beslissers uit de online industrie. Zij vragen deze mensen naar hun ervaringen met dienstverleners (bureau’s) op het gebied van kwaliteit, service en innovatie. In 2023 zijn er 559 bedrijven verdeeld over 55 categorieën onderzocht. De resultaten worden weergegeven op een 7-puntsschaal; het maximale aantal te behalen sterren is dus 7. Met Scherp Online zijn we terug te vinden in de categorie Digital agency full service klein. Ten opzichte van vorig jaar hebben we een flinke stap gemaakt en worden we nu gewaardeerd met 5.5 sterren. Iets om enorm trots op te zijn!

Trots op deze erkenning en waardering

Er zijn verschillende manieren waarop we onszelf bij Scherp Online ook een beetje Scherp houden. Zo voeren we natuurlijk klanttevredenheidsonderzoek uit, maar vragen we ook intern om elkaars werk te beoordelen. Daarnaast besteden we met interne cases veel aandacht aan ontwikkeling en willen we daarmee iedere dag beter worden.

Maar toch is het ook hartstikke fijn om met deze positie in de Emerce Top 100 2023 ook bevestiging te krijgen dat we op de goede weg zijn.

Ik ben echt supertrots op deze uitslag. We zetten ons elke dag 100% in om het optimale voor onze klanten te bereiken en werken hard om steeds beter te worden. Dat we óók op deze manier waardering en erkenning vanuit de markt krijgen is een groot compliment voor iedereen bij Scherp Online.

Piet Zweegers Scherp Online Piet Zweegersmede-eigenaar

Ook vorig jaar waren we in de Emerce Top 100 te vinden. We kregen in 2022 in dezelfde categorie een waardering van 4.5 sterren. We zijn er dan ook extra trots op dat we dit jaar een nog betere beoordeling hebben gekregen. Het is dan ook een enorme motivatie om het komend jaar nóg beter te doen!

HubSpot bovenaan de lijst voor Marketing Automation Software

Naast onze eigen prestatie, is het ook goed om te lezen dat onze partners ook dit jaar weer goed uit de bus komen. Zowel HubSpot als ActiveCampaign krijgen 5 sterren in de categorie: Marketing Automation Software.

Channable staat bovenaan de lijst voor Marketplace integrators en ook technologieën / software als WordPress, Woocommerce, Shopify, Spotler en Squeezely verdienden topposities in deze editie van de Emerce 100.

Wil jij ook met ons samenwerken? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Lees meer over dit onderwerp

meeting

Online marketing uitbesteden: wel of niet doen?

Mariska Paul
Mariska Paul Geplaatst op 9 januari 2024 Laatste update op 23 januari 2024