Online marketing bureau in Eindhoven
Terug
Menu

Shopify webhop op maat?

Shopify is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste CMS platforms ter wereld. Het gebruiksvriendelijke platform is populair bij zowel grote als kleine bedrijven en dat is niet gek: je kunt in een mum van tijd een goed werkende, stylish webshop up-and-running hebben.

Wij designen een aantrekkelijk en professioneel design op maat voor jouw Shopify webshop.

Ontwikkelaar Joey Joey de KruisWeb developer

Neem contact op!

Interesse in een Shopify webshop? Neem contact op!

Lees verder

Een greep uit de Shopify webshops die wij mochten bouwen

5 Feiten over Shopify webshops

 • Shopify Magic

  Shopify heeft een relatief nieuwe functie toegevoegd: de AI tool Shopify Magic. Beheer je webshop met behulp van kunstmatige intelligentie- technologie. Zo biedt Shopify Magic bijvoorbeeld ondersteuning op het gebied van klantenservice, backofficebeheer, marketing en winkelopbouw.

  01
 • Hoe het begon

  Het begon allemaal met twee vrienden die online snowboard artikelen verkochten en al snel tegen deuren aanliepen bij bestaande platforms. Ze besloten een eigen platform op te zetten en in 2006 was Shopify geboren.

  02
 • Keuze uit duizenden apps

  De Shopify App Storen bevat meer dan 3.200 apps. Apps maken het mogelijk je webshop aan te passen zoals jij het wil. Ze maken het bijvoorbeeld mogelijk om je boekhoudsoftware te integreren, product reviews toe te voegen of je producten te promoten op social media.

  03
 • Meest populaire betaalmethode

  Wereldwijd is betaling via creditcard het meest populair. In opkomende markten zoals China en India zijn debet kaarten, digitale betaalsystemen, directe debets en COD (cash on delivery) de meest gebruikte betaalmethode. In Nederland zijn dat creditkaarten en iDeal (meest recente onderzoek uit 2021).

  04
 • Meer dan een CMS

  Shopify biedt naast een e-commerceplatform ook tools en diensten om ondernemers te helpen hun bedrijf te laten groeien. Met Shopify Payments, hun eigen betalingsgateway, integreer je betalingen naadloos in je Shopify store. Een externe betalingsprovider is niet nodig. Daarnaast kun je met Shopify Capital financiering aanvragen en met Shopify Shipping verzendlabels genereren en verzendtarieven vergelijken.

  05

Zo bouwen wij de perfecte Shopify website

Door het hoge gebruiksgemak is je Shopify webshop super eenvoudig zelf te beheren, ook als beginnende ondernemer. Benieuwd hoe ons webontwikkelproces eruit ziet?

Wireframes
Ontwikkeling nieuwe website
Testen en doorontwikkelen
 • 1. In gesprek

  Voordat we van start gaan, horen we graag wat je wensen en doelstellingen zijn en wat je nodig hebt qua functionaliteiten. Als dit allemaal helder is, kijken we of een Shopify webshop hetgeen is wat je nodig hebt.

 • 2. Wireframes en design

  Op basis van de informatie uit het eerste gesprek, bespreken we de look and feel die je voor ogen hebt. Vervolgens gaat ons design team hiermee aan de slag. Met behulp van wireframes (schematische tekeningen van je webshop) creëren zij een overzicht van de lay-out van je nieuwe webshop met alle functionaliteiten die jij wenst.

 • 3. Ontwikkeling van de webshop

  De ontwikkeling van het Shopify design gebeurt in een development omgeving. Aan de hand van de wireframes en het gecreëerde design bouwt het development team jouw nieuwe webshop.

 • 4. Webshop vullen

  Op dit moment rest er nog één ding voordat je Shopify webshop live kan: het vullen van de shop met je producten en andere content. Dit is in principe aan jou als klant, maar wij kunnen dit in overleg ook voor je uit handen nemen.

 • 5. Kosten Shopify webshop

  We begrijpen dat je wil weten wat een Shopify webshop kost bij Scherp Online. Aangezien wij alle websites en webshops op maat bouwen en niet werken met standaard thema’s, kunnen we pas een kostenindicatie geven na een gesprek. Wat zijn je wensen? Met welke functionaliteiten moet je nieuwe Shopify webshop uitgerust zijn? Als dit allemaal duidelijk is, doen wij je een voorstel zodat je weet waar je aan toe bent.

3 redenen om te kiezen voor Shopify

Shopify is voor de beginnende ondernemer tot het gevestigde merk een perfect platform

 • Het alles-in-een-platform is inclusief hosting en beveiliging voor een vast bedrag per maand.
 • Shopify is beginner-vriendelijk en eenvoudig in beheer.
 • Het platform biedt een groot aantal build-in marketing features, zoals kortingscodes, blogopties en herstel van winkelmand.

Wil jij scoren met een Shopify webshop?
Wij gaan graag voor je aan de slag!

Ik wil een nieuwe Shopify webshop

Bekijk alle onderdelen van Design & Ontwikkeling

Lees meer over het bouwen van een nieuwe website

ScherpOnline_Sfeer_121-min

WooCommerce Vs Shopify: welk platform komt het beste uit de bus?

Alex Gulen
Alex Gulen Geplaatst op 14 september 2023 Laatste update op 23 januari 2024
Spider

Zo richt je robots.txt in

Mariska Paul
Mariska Paul Geplaatst op 18 september 2020 Laatste update op 17 januari 2024