Online marketing bureau in Eindhoven
Terug
Menu

Meer verkeer

Je hebt een product (of dienst) dat je online aanbiedt. De website is er, maar je kan wel wat meer bezoekers gebruiken. Dat kan verschillende redenen hebben: misschien is je website net gelanceerd, start je een nieuwe campagne of wil je meer uit je huidige verkeer halen. Wat de achterliggende reden ook is, je kan altijd op dezelfde manieren aan meer websiteverkeer komen: verkeer inkopen of verkeer onbetaald naar je website trekken. Dat laatste kan online met gratis verkeer uit zoekmachines of social media.

We zien het veel: iemand wil meer gratis verkeer, maar de website heeft gebreken. We beginnen het liefst met het verbeteren van de basis, zoals de techniek en content.

Piet Zweegers Piet ZweegersCo-owner

8 Manieren voor meer websiteverkeer

Wil jij meer verkeer naar je website? Download 8 manieren om makkelijk & gratis meer verkeer naar je website te sturen!

Lees verder

Zo helpen wij jou aan meer verkeer

Grote kans dat je met je website meer conversies wil genereren. Maar zonder verkeer zal er weinig actie plaatsvinden. Zo zorgen wij voor meer en vooral relevant verkeer: 

Uitvoeren
Strategie bepalen
Uitvoer online marketing strategie
Rapporteren
 • 1: Samen in gesprek

  Om te achterhalen wat de beste strategie is, moeten we eerst jouw probleem of vraagstuk helder hebben. Waarom wil je meer verkeer? Hoe sta je ervoor? In wat voor soort business begeef je je? Wat is de kwaliteit van je website? Wat is je budget? Wat wil je bereiken? Wat heb je tot nu toe gedaan om aan verkeer te komen? Allemaal vragen die in een eerste gesprek aan bod komen.

 • 2. 0-meting & doelstellingen

  Als we samen concluderen dat meer verkeer de beste oplossing is voor jouw probleem of uitdaging, dan maken we een analyse van je resultaten op dit moment. Op basis hiervan stellen we samen realistische SMART-doelstellingen op.

 • 3. Strategie bepalen

  Nu gaan we terug naar ons bureau, gewapend met de benodigde informatie. We bepalen een geschikte strategie om je doelstellingen te behalven. Dat kan zijn de inzet van betaalde media, social media of optimaliseren voor de gratis resultaten in Google (SEO). Grote kans dat we een mix van kanalen aanbevelen. Dit strategie-advies presenteren we persoonlijk aan je.

 • 4. Team samenstellen & planning

  Na akkoord vinken we onze checklist af met alles wat we nodig hebben om aan de slag te gaan (bijvoorbeeld toegang tot Google Ads account). Daarna stellen we een team samen. Geen zorgen, je hebt altijd één projectleider die je contactpersoon is. Samen met het team maken we een jaarplanning en een maandelijkse planning.

 • 5. Aan het werk

  Heb je vragen? Dan zijn wij altijd bereikbaar voor je. Soms ontdekken we tijdens de werkzaamheden nieuwe kansen. Een voorstel om strategie te wijzigen en/of met budgetten schuiven is dus niet zeldzaam. Dat komt omdat we niet taakgericht werken, maar doelgericht. Alles wat we doen staat in dienst van jouw doel, niet in dienst van het kanaal.

 • 6. Rapportage

  De resultaten van onze inspanningen willen we op een overzichtelijke manier rapporteren. Je krijgt een link naar een (maatwerk) Google Looker Studio dashboard. Deze is op elk moment in te zien met real-time data. Maandelijks ontvang je een analyse én actiepunten die we telefonisch toelichten. Oh ja, we houden ervan om af en toe succesmomenten te delen.

Wij zorgen voor meer verkeer voor onder andere:

Popsockets Solution clinic Zorgdesq

Zie jij het verkeer op je website graag zo snel mogelijk stijgen?

Contact

Vergroot je websiteverkeer met: