Menu
Terug

Design & ontwikkeling

Alleen een mooie website is niet meer voldoende. De perfecte website bestaat uit een super strakke code, een unieke gebruikerservaring en de bezoeker moet zonder na te denken zijn taak uitvoeren.

De snelheid van je website is minstens zo belangrijk als de uitstraling. Een bezoeker besluit binnen 2 seconden of hij blijft of gaat.

Alex GulenAlex GulenHoofd ontwikkeling & design

7 Tips snelle WordPress website

Download 7 tips om jouw WordPress website sneller te maken!

Lees verder

Wij werken hier onder andere aan voor:

Van Wijnen Logo Solution Clinic

5 Feiten over webdesign & ontwikkeling

 • WordPress wereldwijd het grootst

  WordPress is wereldwijd het meest gebruikte CMS. Met een marktaandeel van 62% laat het andere systemen als Joomla en Drupal ver achter zich.

  01
 • Populariteit van WooCommerce

  In Nederland heeft WooCommerce een marktaandeel van bijna 7% en staat daarmee derde in de lijst, achter Magento en OpenCart.

  02
 • De kleur blauw

  Uit onderzoek van the University of Illinois blijkt dat zowel mannen als vrouwen een voorkeur hebben voor de kleur blauw.

  03
 • Logo’s naar homepage

  36% van de consumenten klikt op logo’s om de homepage te bereiken.

  04
 • Visueel ingesteld

  Mensen onthouden 10% van wat ze horen, 20% van wat ze lezen en 80% van wat ze zien. (Wyzowl)

  05

Zo bouwen wij de perfecte website

Het ontwikkelen van een nieuwe website vergt creativiteit, technisch inzicht en analyserend vermogen. Van de eerste lijnen op een wit vel tot het uploaden van je teamfoto.

Website analyse
Wireframes
Ontwikkeling nieuwe website
Testen en doorontwikkelen
 • 1. Analyseren

  We beginnen met een uitgebreide analyse. Waar komen je bezoekers vandaan? Hoe gedragen zij zich? Bereiken ze het uiteindelijke doel? We gebruiken Google Analytics om inzicht te krijgen in de cijfers. Met Hotjar creëren we een visueel beeld om te zien waar de bezoekers nu tegenaan lopen. Deze learnings nemen we mee in het nieuwe design en de ontwikkeling.

 • 2. Wireframes

  Net als een solide huis heeft ook jouw nieuwe website een bouwtekening nodig: het wireframe. Dat is een soort blauwdruk voor hoe de website er functioneel uit komt te zien. Nog geen toeters en bellen, maar een helder overzicht van menu’s, blokken en de call-to-actions.

 • 3. Design

  Een goed gevoel, de juiste snaar raken en gewoon super strak. Allemaal opmerkingen van klanten over hoe hun nieuwe website eruit moet zien. Onze designers kijken verder en werken alle nodige templates stap voor stap uit. Ze vertalen jouw gevoel in een functioneel ontwerp. Elke pagina krijgt zijn eigen doel en zit van header tot footer goed in elkaar.

 • 4. De ontwikkeling

  Nette en strakke code, daar worden onze ontwikkelaars blij van. Of het nu om een website gebouwd in WordPress of HubSpot gaat. We werken snel en effectief, maar alles wat we doen start vanaf een wit vel. Geen onnodige elementen, maar precies wat jij nodig hebt.

 • 5. Testen en doorontwikkelen

  Je nieuwe website is live! Fijn, maar zeker geen reden om nu lekker achterover te hangen en weer drie jaar te wachten tot hij aan vervanging toe is. Nee, wij ontwikkelen graag door en leren elke dag bij. Zowel Hubspot als WordPress bieden elke dag nieuwe mogelijkheden. Wij testen, analyseren en voeren door. Zo blijf je altijd up-to-date en haal jij de beste resultaten.

3 redenen om je website te vervangen

Word weer blij in plaats van chagrijnig als je aan je website denkt. Een website moet als een magneet werken, niet als blok aan je been!

 • De huidige resultaten vallen tegen, maar je hebt behoorlijk wat verkeer.
 • Alle behaalde posities in Google behoud je en verbeteren zelfs in veel gevallen.
 • Een nieuwe website zet je ook aan het denken over je totale marketingaanpak en brengt je tot nieuwe inzichten en kansen.

Geïnteresseerd in een nieuwe website of designwerk?
Laten we samenwerken!

Neem contact op

Bekijk alle onderdelen van Design & Ontwikkeling

Lees meer over het bouwen van een nieuwe website