Scherponline.nl B.V.
Kastanjelaan 400 (Microlab)
5616 LZ Eindhoven
T: 085 30 30 720
E: info@scherponline.nl
menu
085 30 30 720

Google Ads

Met Google Ads boek je direct resultaat in de zoekmachine van Google, YouTube, GMail, Google Shopping en het Display Netwerk. De software biedt tal van mogelijkheden en helpt ons relevant verkeer naar je website te sturen op basis van CPC (kosten per bezoeker). Wij kunnen met trots zeggen dat we Google Premier Partner zijn en voor alle advertentiemogelijkheden gecertificeerd zijn.

Meer weten over Premier Partners? Check onze Google Pagina.

Zoeknetwerk

Het zoeknetwerk van Google is bij uitstek een bron om te adverteren als je relevant verkeer naar je website wilt leiden. Mensen zijn namelijk altijd op zoek en aan de hand van het zoekgedrag en locatie tonen we advertenties. Binnen dit netwerk hebben we tal van mogelijkheden. Een goed zoekwoordenonderzoek staat bij ons altijd aan de basis van succes.

Zoeknetwerk
YouTube

Hoewel YouTube vooral als entertainment netwerk gezien wordt, hebben we ook hier te maken met een zoeknetwerk. Men zoekt al lang niet meer alleen naar kattenfilmpjes of muziek. Daarom is YouTube een enorm relevant kanaal om bezoekers naar je website te trekken. Met behulp van de juiste video-advertenties kun je niet alleen kijkers boeien, maar vergroot je ook je merkwaarde en uiteindelijk conversie.

YouTube
Google Display Netwerk

Het Google Display Netwerk biedt de mogelijkheid om banners te tonen op websites die hun advertentieruimte verkopen aan Google. Hiermee brengen we op een slimme manier je merk onder de aandacht, maar het netwerk biedt ook uitstekende mogelijkheden om je conversie te verhogen. Met remarketing zijn we namelijk in staat om bezoekers op het juiste moment terug te halen naar je website.

Google Display Netwerk
Google Shopping

Wanneer je een webwinkel beheert, wil je graag dat mensen je producten makkelijk vinden via Google. Naast de organische (gratis) resultaten en reguliere advertenties biedt Google Shopping daarvoor een uitstekende kans. Wanneer mensen relevante zoektermen in Google gebruiken, tonen we een advertentie van je producten. Hierbij staat onder meer de prijs en een afbeelding.

Google Shopping
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Wij bellen je terug!


Wij gebruiken o.a.