Online marketing bureau in Eindhoven
Terug
Menu

WordPress website

Is jouw website of webshop toe aan vernieuwing? Wij bouwen bijna al onze websites in WordPress. WordPress is een gratis open-source CMS (content management systeem) en de mogelijkheden zijn eindeloos. Draait jouw huidige website op een ander CMS, wees dan niet bang om de switch te maken.

WordPress is echt niet alleen geschikt voor kleine websites. Sterker nog: grote namen zoals “The New Yorker”, “BBC America” en “Beyonce” gebruiken het CMS ook.

Alex Gulen Alex GulenLead Ontwikkeling & Design

Gratis websitescan aanvragen

Wil jij zeker weten of je toe bent aan een nieuwe (WordPress) website? Wij doen gratis een websitescan van je huidige website!

Lees verder

Wij mochten websites bouwen voor onder andere:

5 Feiten over het WordPress

 • WordPress wereldwijd het grootst

  WordPress is wereldwijd het meest gebruikte CMS. Met een marktaandeel van ruim 65% laat het andere systemen als Joomla en Drupal ver achter zich.

  01
 • Kosten

  WordPress is een gratis open-source CMS.

  02
 • Plugins

  Er zijn meer dan 55.000 plugins beschikbaar voor WordPress.

  03
 • Founder WordPress

  Matt Mullenweg is de founder van WordPress

  04
 • Overheden

  WordPress wordt door vele overheden wereldwijd gebruikt.

  05

Zo bouwen wij jouw nieuwe WordPress website

Ons WordPress developers team staat voor je klaar om jouw de mooiste en meest functionele WordPress website of webshop op te leveren. Benieuwd hoe we te werk gaan?

Kick-off meeting
Persona's
Wireframes
Designfase
A/B Testen
Website ontwikkeling
Website ontwikkeling testen
Oplevering website
Ticketsysteem
Website functies
 • 1. Kick-off

  In het eerste kick-off gesprek inventariseren we de huidige website als die aanwezig is. Welke functionaliteiten zitten erin? Welke wil je erin hebben? Om wat voor soort en hoeveel content gaat het? Wat kan beter? Wat is het doel van de website? Heb je een huisstijlhandboek? Wil je (ook) een webshop? Allemaal vragen die we stellen om een offerte te kunnen maken.

 • 2. Creatie buyer persona’s

  Een belangrijke stap die vaak wordt overgeslagen is de creatie van buyer persona’s. Voor wie maak je de website en aan wie verkoop je je producten? Samen creëren we zo’n drie persona’s die jouw ideale klant representeren. We beschrijven tot in detail wie ze zijn en wat ze voelen. Daarop spelen we in bij het creëren van de website.

 • 3. Start wireframing

  Na akkoord op de offerte beginnen we met wireframing (tenzij je kiest voor ons eigen ‘EasyLeads’ thema). Wireframes zijn een soort functionele blauwdrukken van elke pagina van je website. Het is het startpunt van het designproces. Dit geeft je een indruk van het design en opbouw van de pagina’s. Hierna volgen feedbackrondes.

 • 4. De designfase

  Zodra jij tevreden bent over het design van alle pagina’s, gaat het designteam aan de slag met het maken van de templates voor elk soort pagina. Denk aan de homepage, de ‘over-ons’- pagina, contactpagina het blog en alle functionaliteiten. Na de nodige feedbackrondes presenteren we het definitieve design persoonlijk.

 • 5. UX testing

  In overleg kun je ervoor kiezen om, naast onze UX-experts die je website designen, ook meer kwalitatieve en kwantitatieve UX en tests te doen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan testpanels bestaande uit jouw persona’s, interviews of online vragenlijsten. We laten wireframes testen, maar doen ook tests tijdens de ontwikkelfase.

 • 6. Ontwikkelfase

  Is de designfase afgrond, dan geven we het sein aan het development team dat de WordPress website bouwt. Dit doen we op onze eigen testserver waar ook jij toegang toe krijgt om de voortgang te monitoren. Kies je maatwerk, dan heb je alle functionaliteiten die je nodig hebt. Niet meer en niet minder.

 • 7. Testen

  De website is gevuld, hij is SEO-vriendelijk en de nodige koppelingen, zoals met Google Ads, zijn gemaakt. De website staat nu in principe klaar om live te gaan! Om zeker te zijn dat alles naar behoren werkt, testen we hem eerst. Nadat wij de laatste hand hebben gelegd aan je website, vragen we jou hetzelfde te doen.

 • 8. Oplevering website

  Nu we zeker zijn dat de website in orde is en jij hiermee akkoord gaat, is het moment van livegang aangebroken. We richten het serverplan in, migreren content naar de nieuwe server en zetten het DNS om. Livegang vinden wij altijd een speciaal moment en daar maken we dan ook zeker iets feestelijks van!

 • 9. Ticketsysteem

  Is er achteraf toch nog iets wat je anders zou willen zien? Geen probleem. Gebruik ons eigen online ticketsysteem om een ticket in te schieten. Je kan de voortgang bijhouden en krijgt uiteraard bericht als het ticket is opgelost. Heb je vragen? Schroom dan niet om de telefoon op te pakken!

 • 10. Responsive en SEO-vriendelijk

  Alle websites die wij opleveren zijn responsive en SEO-vriendelijk. Het voordeel van ons team is dat we bestaan uit developers, UX-designers en online marketeers die allen betrokken zijn bij de ontwikkeling van jouw website. Zo krijg jij niet alleen een mooie website, maar ook een functionele vindbare website waarmee je jouw doelen bereikt.

3 redenen om voor een WordPress website te kiezen

Om te werken met WordPress hoef je geen genie te zijn. Zelfs HTML-kennis is niet nodig.

 • Voer zelf eenvoudig aanpassingen door op je website met het super eenvoudige CMS van WordPress.
 • WordPress is gratis en stabiel, omdat het het grootste open-source content management systeem ter wereld is waar constant aan gewerkt wordt.
 • WordPress is enorm SEO-vriendelijk, waardoor jouw website goed online gevonden kan worden.

Wil jij ook een nieuwe WordPress website?
Laat het ons weten!

Contact

Lees meer over website ontwikkeling in onze blogs

ScherpOnline_Sfeer_121-min

WooCommerce Vs Shopify: welk platform komt het beste uit de bus?

Alex Gulen
Alex Gulen Geplaatst op 14 september 2023 Laatste update op 23 januari 2024
Spider

Zo richt je robots.txt in

Mariska Paul
Mariska Paul Geplaatst op 18 september 2020 Laatste update op 17 januari 2024