Online marketing bureau in Eindhoven
Terug
Menu

HubSpot Operations Hub

In de dynamische wereld van vandaag, waarin bedrijven constant streven naar groei en succes, speelt de efficiënte werking van bedrijfsprocessen een cruciale rol. Hier komt HubSpot Operations in beeld. Met HubSpot Operations hou jij je data schoon en ben je minder tijd kwijt aan het structureren van data. Zo haal jij makkelijk je bedrijfsdoelstellingen!

Eén van de kernpunten van de HubSpot Operations Hub is gegevensbeheer. Gebruik dit voor een dieper inzicht in klantgedrag, voorkeuren en behoeften.

Sophie Hodak online strateeg Sophie HodakOnline Strateeg

Kijkje nemen in de HubSpot tool?

Wij zijn HubSpot Platinum partner. Wil je eens vrijblijvend een rondleiding krijgen in de HubSpot tool? Vraag een gratis demo aan en we nemen contact op om een moment in te plannen!

Lees verder

Wij zetten HubSpot in voor:

zza mozzarella Unspi ctouch Ochtendmensen

5 Feiten over de HubSpot Operations Hub

 • Geïntegreerd platform

  HubSpot Operations Hub is een integraal onderdeel van het grotere HubSpot-platform, dat bedrijven helpt bij het beheren van marketing, sales, klantenservice en andere activiteiten. Verschillende functies zijn samengebracht in één geïntegreerd ecosysteem.

  01
 • Datagestuurde besluitvorming

  De HubSpot Operations Hub legt sterk de nadruk op datagestuurde besluitvorming. Het platform biedt tools voor het verzamelen, organiseren en analyseren van gegevens, waardoor je als bedrijf beter geïnformeerde beslissingen neemt op basis van feitelijke inzichten en trends. Met data sync kun je gegevens naar én van andere platforms (denk aan contactpersonen uit Mailchimp, Exact Online, Magento 2, Microsoft Dynamics 365) sturen.

  02
 • Data opschoning

  Werk jij met data? Dan klinkt het fenomeen ‘datavervuiling’ je vast bekend in de oren. Contacten die al lange tijd geen interactie vertonen, hoofdletters en kleine letters door elkaar gebruiken et cetera noemen we allemaal vervuiling. Het is een hels karwei om dit handmatig op te schonen. Met de Operations Hub van HubSpot gaat het opschonen voortaan helemaal geautomatiseerd met de tool workflows (formatting rules) en blijf je over met data waar je echt wat mee kan.

  03
 • Klantgerichte Benadering

  HubSpot Operations Hub legt de focus op het begrijpen van de klantreis en het creëren van een gepersonaliseerde ervaring. Door de integratie van marketing, sales en klantenservice kunnen bedrijven elke interactie met de klant beter afstemmen op hun behoeften en voorkeuren.

  04
 • Automatiseer

  Automatiseer tijdrovende processen. Als groeiend bedrijf is het van groot belang dat je systemen en teams data op dezelfde manier verwerken en gebruiken. In de praktijk gaat het daar vaak mis. Informatiestromen zijn dan op zichzelf staande entiteiten en iedereen houdt zijn eigen werkwijze erop na. Door gebruik te maken van automatisatie stem je alles naadloos op elkaar af en hou je je data schoon, sync en up-to-date.

  05

Optimaliseer jouw bedrijfsprocessen met de HubSpot Operations Hub.

Stroomlijn je operationele processen. Vanaf nu werken al je afdelingen naadloos samen, waaronder je marketing-, sales- en klantenservice-afdeling. Hoe wij jou hiermee op weg helpen, lees je hieronder.

HubSpot Marketing hub
HubSpot Sales hub
HubSpot Service hub
 • 1. Eventuele onboarding

  Wil jij zelf aan de slag gaan met de HubSpot Operations Hub, maar heb je er nog geen kaas van gegeten? Volg dan bij ons het onboardingstraject, waarin we je trainen om zelfstandig aan de slag te kunnen in HubSpot óf kies voor een traject waarin we je alleen trainen om te zien aan welke knoppen wij draaien en waarom.

 • 2. Scherp Online neemt het werk uit handen

  Het is natuurlijk ook mogelijk dat we een samenwerking aangaan, waarin wij HubSpot voor je inrichten en continu optimaliseren. Een onboarding traject is dan niet nodig. Als je sommige onderdelen wel zelf wil uitvoeren, dan is een maatwerk oplossing ook mogelijk.

 • 3. Overige hubs

  Naast de operations hub, biedt HubSpot ook de Marketing Hub, Sales Hub, Service Hub, CMS Hub,

Investering Scherp Online | HubSpot Operations Hub

Het implementeren van de Operations Hub is altijd maatwerk. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden en wensen om tot een maatwerk traject te komen.

3 redenen om te kiezen voor HubSpot Operations

Wil jij minder tijd kwijt zijn aan data en het schoonhouden ervan? Dan is de HubSpot Operations Hub de oplossing voor jou!

 • Zie de volledige cirkel van marketing naar leads en van leads naar gesloten deals. Dat maakt het ingebouwde CRM van HubSpot mogelijk.
 • Dankzij een hoog gebruiksgemak is het HubSpot CRM eenvoudig en overzichtelijk. Na één workshop kunnen je medewerkers al overweg met het systeem.
 • Er zijn tal van integraties beschikbaar die naadloos gekoppeld kunnen worden aan HubSpot.

Interesse in HubSpot Operations?
We bespreken graag de mogelijkheden!

Contact

Lees meer over HubSpot in onze blogs