Online marketing bureau in Eindhoven
Terug
Menu

Meer bereik

Wat gebeurt er als je op social media, in Google of op YouTube naar jouw bedrijfsnaam, producten of diensten zoekt? In de ideale wereld zou jouw profiel, jouw website of jouw kanaal bovenaan de zoekresultaten moeten verschijnen. In ieder geval in de eerste drie resultaten. Is dat niet zo, dan is het tijd iets aan je online zichtbaarheid te doen!

81% van de consumenten doet online onderzoek voor het doen van een grote aankoop. Het zou toch mooi zijn als jouw bedrijf dan gevonden werd!

Vera van den Hanenberg online strateeg bij ScherpOnline Vera van den HanenbergHead of Social
7 Tips voor een groter online bereik

Wil jij een groter online bereik? Download de 7 tips!

Lees verder

Zo zorgen wij voor meer bereik

Een belangrijke succesfactor in online zaken doen is je zichtbaarheid. Weet je doelgroep van je bestaan? Word je gezien en gevonden? Als ze je niet kennen, zullen ze je niet kiezen. Lees hoe wij jou bekend maken!

Creeer buyer persona's
Kanalen kiezen
Visuals creëren
Optimalisatie
 • 1. Persona’s & doelstellingen

  Een goede online aanwezigheid is belangrijk, maar als je alleen 50+-ers bereikt met je hippe kinderkleding, sla je de plank toch mis. We beginnen dus meestal met het opstellen van persona’s. Hoe ziet je ideale klant eruit op basis van onderzoek, data en huidige klanten? Daarnaast stellen we SMART-doelstellingen op.

 • 2. Kanalen kiezen

  Door het vergroten van je bereik en het aantal contactmomenten, vergroot je het vertrouwen. Je verleidt mensen en zorgt dat je top-of-mind bent zodra iemand je product nodig heeft. Dat creëren we door kanalen te kiezen waar jouw ideale doelgroep aanwezig is. Zinvol bereik krijg je door niet alleen je merk te promoten, maar ook content te bieden waar je persona’s iets aan hebben: inbound marketing.

 • 3. Creatie visuals & content

  Als de kanalen wijs gekozen zijn, geven we de content vorm. Dat kunnen zijn videoadvertenties, social media posts, Google Ads enzovoort. Alle uitingen moeten relevant zijn voor de doelgroep en het betreffende kanaal. De gedachte achter bereik creëren is: hoe meer relevante mensen je kennen, des te meer conversies je genereert.

 • 4. Optimalisatie en experimenteren

  Tijdens de werkzaamheden streven we altijd naar het beste resultaat. Dat vinden we door te testen, experimenteren en te meten. Zo tonen we altijd de meest sterke advertenties op kanalen die de meest resultaten boeken. Ondertussen hebben we continu de doelstellingen in ons vizier.

 • 5. Rapportage

  Jou op de hoogte stellen van de successen die we boeken behoort tot één van de leukste bezigheden in ons proces. Het delen van successen kun je uiteraard verwachten tijdens de maandelijkse (telefonische) rapportages, maar ook tussendoor. We zijn nu eenmaal geselecteerd op drive en enthousiasme. Daar halen wij onze energie vandaan!

Wij zorgen voor meer bereik voor ondere andere:

Popsockets circlefit logo Zorgdesq

Wil jij zo snel mogelijk meer online bereik creëren?

Contact

Vergroot je online bereik met: