Scherp Online Strijp-S

Dennis Bergkamp, een van de beste voetballers die ons land heeft voortgebracht, vertrok na een succesvolle periode in Nederland richting Inter Milan, dat toen een vermogen voor hem betaalde. Maar… dingen gingen niet zoals hij wilde en Bergkamp belandde op de bank. Met de ziel onder zijn arm vertrok hij naar Arsenal en de rest is geschiedenis… Voor het stadion van de Londense voetbalclub is Bergkamp vereeuwigd met een standbeeld.

Chris Langan is een Amerikaan geboren in San Francisco die zijn jeugd doorbracht in de dunbevolkte staat Montana. Langan heeft zo’n hoog IQ dat het niet te meten valt. In plaats van een beurs te ontvangen voor de duurste universiteiten ter wereld, hoog intelligente proefschriften te publiceren of nieuwe technologieën te ontwikkelen werd Langan achtereenvolgens bouwvakker, cowboy, boer en uitsmijter bij een discotheek in Long Island New York voordat hij eindelijk ontdekt werd. Momenteel is Langan een gepubliceerde wetenschapper, bekend spreker en werkt hij onder andere aan theorieën over singularity en het mathematische bewijs voor het bestaan van God.

Dennis Bergkamp en Chris Langan hebben iets gemeen. Zij bereikten hun successen pas op het moment dat hun omgeving hen de kans bood te excelleren. Zelfde sport, zelfde talenten, zelfde kwaliteiten, andere omgeving.

Je omgeving is een bepalende factor die er al dan niet voor zorgt dat je je volledige potentieel benut.
Scherp Online ís die omgeving voor online talent.

En online talent, daar hebben we een neus voor. We leren hen de kneepjes van ons vak en smeden een team dat met elkaar en met onze klanten door het vuur gaat. Zo zijn we inmiddels uitgegroeid tot een team van 16 mensen, waarin eenieder de kans krijgt om zijn of haar talent volledig te benutten. We toetsen onze klanten niet op markt of grote, maar op de wil om te winnen. Als de ambitie er is, dan hebben we een match!
Met kernwaarden als talent, team en intelligence zijn we het bureau dat investeert in haar mensen en in voorwaarden voor succes.

Zo reserveren we 35% van onze tijd, hoe druk het ook is, voor het verder aanscherpen van onze kennis. Dit delen we wekelijks op een vast tijdstip met elkaar en maken onze klanten er deelgenoot van, bijvoorbeeld via ons blog of live sessies.

Een groot atleet zei ooit:

“Met talent win je wedstrijden. Met teamwork en intelligentie win je kampioenschappen.”

Piet en Wesley

Het verhaal van Scherp Online ontstond in 2008 met twee vrienden. Totaal verschillend, maar met dezelfde ambitie. Door deze perfecte combinatie van zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend full-service online marketing bureau in Eindhoven. Daarbij trainen we ook mensen door het hele land met materiaal dat door ons is ontwikkeld. Na drie verhuizingen zijn we beland in de inspirerende omgeving van Strijp-S in Eindhoven: het Microlab.

Door de combinatie van inspiratie, creativiteit, ambitie en team spirit winnen wij kampioenschappen!

scherp online microlab