Menu
Terug

Geen praat, maar bewezen resultaat.

Geen praat, maar bewezen resultaat. Dit is wat ons onderscheidt van andere bureaus. Kies je voor Scherp Online, dan kies je voor echte professionals die je niet naar de mond praten maar “resultaat” leveren. Transparantie, goed werk en vooral eerlijkheid is waar het bij ons om draait.

Piet en ik hebben dezelfde drive, maar zijn ook heel verschillend. Hij heeft een geweldig analytisch vermogen en is gestructureerd, ik ben vooral goed in het managen van onze klanten, de relatie en het versterken van het team. We vullen elkaar goed aan en laten elkaar in onze waarde. Dat is wat ons zo’n goed team maakt en waarom onze vriendschap daar nooit onder lijdt.

Wesley PlugersWesley PlugersMede-eigenaar/Directeur

Lees verder

Waar kunnen we jou mee helpen?

Bij bijna alle online marketing vraagstukken kunnen we je helpen op het niveau dat jij wenst. Of dat nu begeleiding, training of uitvoerend werk is. Wij zorgen voor meer bereik, meer verkeer, meer klanten en meer leads. Bekijk onze specialismes voor een compleet overzicht van diensten die je helpen je doelen te bereiken.

Wesley en ik zijn altijd een goed team geweest. We zaten in hetzelfde amateurvoetbalteam Geldrop 1 en wisten altijd al wat we aan elkaar hadden. Dat is nooit meer veranderd. Wie had gedacht dat we zoveel jaren later samen een mooi, succesvol bedrijf runnen!

Piet ZweegersPiet ZweegersMede-eigenaar/Directeur

Dit betekent het voor jou

Jij mag van ons verwachten dat we als verlengstuk van jouw marketingafdeling fungeren. Scherp Online investeert in haar specialisten met wekelijkse interne Scherp Academies, HubSpot academies en Google trainingen. We leiden onze junioren het liefst zelf verder op. We begrijpen dat ons vak soms lastig te begrijpen is. Daarom betrekken we jou in gewone taal op het niveau dat jij wenst. Geen poespas, gebakken lucht of loze beloftes. Dat is er al genoeg.

Concreet: je kan ons altijd tijdens telefonisch of per mail bereiken. Je krijgt een projectmanager toegewezen die je contactpersoon is en verantwoordelijk is voor het resultaat. Maandelijks ontvang je een Google Data Studio rapportage met toelichting over de behaalde resultaten en planning voor de opvolgende maand. Deze kunnen we naar wens telefonisch bespreken. Wij voeren geen taken uit, maar werken doelgericht. Het kan dus zijn dat we tijdens de werkzaamheden voorstellen van koers te willen wisselen. En ja, soms zijn we eigenwijs in jouw voordeel!

Wij zijn trots op

Ons team

Maud Wezenberg
Office Manager Maud-front-vierkant
Doris Verhappen
Online Marketing Specialist Doris-front-vierkant
Linda Verkooijen
Online Marketing Specialist Linda-front-vierkant
Tim Breusers
Digital Designer Tim-front-vierkant
Dennis Kornuyt
Online Marketing Specialist dennis@2x
Jente Penterman
UX & UI Talent jente
Stan Hunnekens
Online Marketing Talent stan@2x
Robbin van Tankeren
Ontwikkelaar robbin
Naomi Zantman
Online Marketing Specialist naomi
Marloes van der Kall
Online Marketing Specialist Marloes van der Kall
Alex Gulen
Hoofd ontwikkeling & design Alex Gulen
Vera van den Hanenberg
Online Marketing Specialist Vera van den Hanenberg
Jochem Stals
Online Marketing Specialist Jochem Stals
Els van ’t Hof
Ontwikkelaar Els van ’t Hof
Dagmar Cijsouw
Online Marketing Specialist Dagmar Cijsouw
Martijn Fleurkens
Ontwikkelaar Martijn Fleurkens
Mariska Paul
Online Marketing Specialist Mariska Paul
Wesley Plugers
mede eigenaar Wesley Plugers
Luuk van Aggelen
Ontwikkelaar Luuk van Aggelen
Sophie Hodak
Online strateeg Sophie Hodak
Piet Zweegers
mede eigenaar Piet Zweegers
Ber Haest
Online strateeg Ber Haest
Nils van Breen
UX & UI Designer Nils van Breen

Samenwerken?

Neem contact op