Online marketing bureau in Eindhoven
Terug
Menu

HubSpot CRM

Het HubSpot CRM – customer relationship management – is een krachtig instrument. Het helpt je bedrijf klantenrelaties te onderhouden en beheren. En dat op één gecentraliseerd en gebruiksvriendelijk platform. Ben jij klaar om je bedrijf te laten groeien?

hubspot platinum partner

Met HubSpot leveren we informatie om iemand te verleiden tot conversie. Precies op de juiste tijd en plek. En dat alles geautomatiseerd.

Piet Zweegers Piet ZweegersCo-owner

Hubspot CRM

Benieuwd naar de voordelen van Hubspot CRM? Onze Hubspot specialisten leggen het je haarfijn uit. Plan een gratis rondleiding in!

Lees verder

Wij zetten HubSpot in voor:

zza mozzarella Unspi ctouch Ochtendmensen

5 Feiten over HubSpot Marketing Automation

 • Automatisering

  Teams die een CRM gebruiken, automatiseren taken zoals het plannen van vergaderingen, het leveren van inhoud en het opstellen van contracten. (Bron: HubSpot)

  01
 • Populariteit

  65% van de verkooporganisaties gebruikt een CRM in 2020, vergeleken met 59% in 2018. (Bron: HubSpot)

  02
 • Sales processen

  61% van de leiders die beter presteren gebruiken hun CRM om delen van hun verkoopproces te automatiseren, tegenover 46% van de leiders die minder goed presteren. (Bron: HubSpot)

  03
 • Klantretentie

  82% van de respondenten zegt dat “actieve klantretentie” een van de belangrijkste doelstellingen is voor hun CRM team (Bron: Tinyclues)

  04
 • Vertrouwen in data

  53% van de best presterende verkopers hebben meer vertrouwen in hun CRM data dan hun tegenhangers. (LinkedIn)

  05

Optimaliseer jouw processen met de data uit het HubSpot CRM

Wanneer je het HubSpot CRM gebruikt, wordt je CRM automatisch geïntegreerd met je HubSpot marketing, sales, customer service en CMS tools.

HubSpot Marketing hub
HubSpot Sales hub
HubSpot Service hub
HubSpot CMS
 • 1. Marketing Automation

  Met de HubSpot Marketing Automation optimaliseer je (op basis van onder meer buyer persona’s) op hoog niveau je websiteverkeer. Benader je klanten zeer gepersonaliseerd en geautomatiseerd via verschillende kanalen, zoals e-mail. HubSpot helpt je bij het op schaal onderhouden van relaties en het vinden van nieuwe, waardevolle leads.

 • 2. Sales Hub

  Wil jij je sales productiviteit een boost geven? Dat kan met de Sales Hub van HubSpot. Je kunt middels workflows op schaal gepersonaliseerde follow-up mails en reminders sturen op het juiste moment. Volg het verloop van je deals en sluit sneller en meer deals. Verlies een lead nooit meer uit het oog. Zie in één oogopslag waar je nog kansen laat liggen.

 • 3. Service Hub

  Met de Service Hub creëer jij die geweldige klantervaring. Elk contact heeft zijn eigen ‘record’, waarin marketing, sales en service samenkomen. Klanten zijn nu meer dan ooit ongeduldig, sceptisch en hebben hoge verwachtingen. Dat maakt het lastig om klanten te behouden. En dat terwijl zij de controle hebben! Daarom zijn tevreden klanten de sleutel tot succes.

 • 4. CMS

  Met het CMS van HubSpot bouw je een krachtige website die geoptimaliseerd is voor alle apparaten. Het haalt data op uit het ingebouwde CRM systeem. Elke bezoeker bied je daardoor een persoonlijke ervaring. Het CRM werkt super eenvoudig: creëer landingspagina’s, blogs, formulieren, e-mails enzovoort en analyseer en optimaliseer op een enkel platform.

3 redenen om te kiezen voor HubSpot CRM

Wil jij je bedrijf naar het volgende level tillen en ben je klaar om te groeien? Dan is het HubSpot CRM zeker iets voor jou!

 • Zie de volledige cirkel van marketing naar leads en van leads naar gesloten deals. Dat maakt het ingebouwde CRM van HubSpot mogelijk.
 • Dankzij een hoog gebruiksgemak is het HubSpot CRM eenvoudig en overzichtelijk. Na één workshop kunnen je medewerkers al overweg met het systeem.
 • Er zijn tal van integraties beschikbaar die naadloos gekoppeld kunnen worden aan HubSpot.

Interesse in groeien met HubSpot?
Laten we samenwerken!

Stuur ons een bericht!

Lees meer over HubSpot in onze blogs