Online marketing bureau in Eindhoven
Terug
Menu

Score Utica

De werkplek waar je blij van wordt

Als toonaangevend digitaal bureau hadden wij het genoegen om samen te werken met Score Utica, een dynamisch en innovatief bedrijf in de IT Service. Gedreven door hun visie om hun online aanwezigheid te versterken en klanten een naadloze ervaring te bieden, besloot Score Utica dat een nieuwe website noodzakelijk was. Ze kozen ons als hun partner in dit spannende project. Gezamenlijk doorliepen we het volledige proces, vanaf het allereerste wireframe tot aan de succesvolle oplevering.

Lees verder

Nieuwe website voor Score Utica

Wat was de vraag van de klant?

  • Gebruiksvriendelijk CMS voor ons in de backend. Nu werken we met een oud, niet-gebruiksvriendelijk CMS.
  • Website als visitekaartje: we zijn vooruitstrevend en dat moet af te lezen zijn aan de website. Nu hebben we een verouderde website-ervaring voor nieuwe potentiële klanten. Als IT Service bedrijf moeten we juist vooruit streven in plaats van achteraan lopen.
  • Alles onder-een-dak. We hadden verschillende partijen voor development en marketingactiviteiten. We zijn nu veel tijd kwijt met het managen daarvan.

Wat was de oplossing?

  • Hubspot CMS geheel ingericht naar de wensen van Score Utica.
  • Een up-to-date design rekening houdend met wensen van de klant en de laatste trends in de wereld van UX design.
  • Een full service ervaring bieden met goede samenwerking tussen onze marketing en development team

Score Utica website

Wireframe fase

Vanaf het begin werkten we nauw samen met het team van Score Utica om hun doelen en visie volledig te begrijpen. Door diepgaande gesprekken en een grondige analyse van hun behoeften ontwikkelden we een gedetailleerd wireframe. Dit wireframe diende als basis voor het ontwerp en de functionaliteit van de website. Het gaf ons een duidelijke blauwdruk om samen met Score Utica het gewenste eindresultaat te bereiken.

Score Utica website

Wireframe naar design

Met het wireframe als leidraad gingen we aan de slag met ons ervaren team van ontwerpers om een prachtig en intuïtief design te creëren. Een design dat perfect aansluit bij de merkidentiteit van Score Utica. We werkten nauw samen met het team van Score Utica, waarbij we hun feedback en inzichten integreerden om tot het beste resultaat te komen. Het design was niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk.

Score Utica website

Design fase

Met het wireframe als leidraad zetten we ons toegewijde team van ontwerpers aan het werk. Hieruit ontstond een prachtig en intuïtief ontwerp dat perfect aansluitt bij de merkidentiteit van Score Utica. Gedurende het proces koppelden we constant terug aan het team van Score Utica. Hun feedback en inzichten integreerden we in het ontwerp om zo tot het beste resultaat te komen.

Score Utica website

Responsive design

Een responsive website is een no-brainer. We zorgden er dus voor dat de website volledig responsief was. Dit betekent dat de inhoud zich automatisch aanpast aan het schermformaat van de gebruiker. Zo ervaart iedere gebruiker de website op een consistente en aantrekkelijke manier, ongeacht of iemand hem bekijkt op een desktop, tablet of smartphone. Het responsive design garandeert dat gebruikers een optimale ervaring hebben, wat ten goede komt aan de betrokkenheid en het succes van de website.

Score Utica website

Technische oplevering

Zodra de klant het design goedkeurde, gingen onze ontwikkelaars aan de slag om de website tot leven te brengen. Met behulp van de nieuwste technologieën en best practices in webontwikkeling zorgden we voor een naadloze implementatie.

De focus lag op het creëren van een responsieve en snelle website die zowel op desktops als op mobiele apparaten uitstekend presteerde. Hierbij besteedde we (als full-service online marketing bureau) uiteraard ook veel aandacht aan de zoekmachineoptimalisatie (SEO), zodat de website gemakkelijk vindbaar is voor potentiële klanten.

Interesse in een nieuwe website?
Laten we samenwerken!

Contact