Online marketing bureau in Eindhoven
Terug
Menu

Als autoriteit beter vindbaar worden

DAS helpt klanten om problemen te voorkomen of op te lossen met juridische hulp. Verzekerd of niet verzekerd. Consument of ondernemer. DAS maakt juridische hulp toegankelijk voor iedereen. Of het nu gaat om hulp bij ontslag, een zakelijk conflict, onenigheid met een huurder of een geschil met een aannemer.

……

Lees verder

Juridische dienstverlener DAS

Wat waren de uitdagingen?

DAS heeft veel content en een website met een hoge autoriteit, maar toch werd DAS niet goed gevonden op termen die voor hen belangrijk zijn. Na een uitgebreid zoekwoordenonderzoek en een visualisatie van de content zagen we al snel dat dit kwam doordat er voor veel belangrijke onderwerpen nog geen content was of dat die content niet was geoptimaliseerd voor specifieke zoekwoorden. Hierdoor had DAS op veel belangrijke termen een te lage positie in de zoekmachines en werd DAS onvoldoende gevonden.

Er waren twee belangrijke kansen die we zagen om de vindbaarheid van DAS te verbeteren, namelijk het uitbreiden van de content en het optimaliseren van de huidige content. Om vervolgens de nieuwe content een boost te geven was het belangrijk om ook te onderzoeken hoe we de autoriteit van deze pagina’s kunnen verhogen.

We zijn aan de slag gegaan met een FAQ. Op juridisch gebied is er een grote diversiteit aan vragen en situaties. Dat was voor ons een ultieme kans om klantgerichte content te creëren.

Samenwerken Wesley Scherp Online Wesley PlugersDirecteur / Eigenaar

Onze oplossing?

We hebben in totaal 58 nieuwe content pagina’s geschreven en 19 pagina’s geoptimaliseerd. We hebben content die op andere delen op suboptimale delen van de website stonden verwerkt in deze nieuwe pagina’s en geredirect naar de nieuwe pagina’s.

Uiteindelijk ging dit verder dan het (her)schrijven van de content, we hebben ook de website structuur, de URL opbouw en de interne linking binnen het onderwerp aangepast zodat de gebruiker de content makkelijker kan vinden en het voor Google eenvoudiger is om alle pagina’s te vinden en te begrijpen.

Meer cases

Ook interesse in online marketing of een nieuwe website?
Laat het ons weten!

Advies gesprek