Online marketing bureau in Eindhoven
Terug
Menu

Research Square

Connecting Brains

Connecting the smartest brains available across the globe with the most innovative technical companies of the Netherlands

Lees verder

Wireframing

Wireframe naar design

Design

Mobile friendly

Als Scherp Online zorgen we er altijd voor dat onze websites responsive zijn. Ze passen zich aan verschillende schermformaten en apparaten aan voor een optimale gebruikerservaring. Het maakt daarbij niet uit of het wordt bekeken op een desktop, tablet of mobiel apparaat. We streven ernaar om een consistente en toegankelijke website-ervaring te bieden aan al onze gebruikers.

Uitgelicht

Branding

Naast het ontwikkelen van een website hebben we ook het brandingproces verzorgd voor onze klant Research Square. Dit omvatte het ontwerpen van een unieke visuele handtekening die de identiteit van het merk weerspiegelt. Daarnaast hebben we ook aandacht besteed aan het ontwerpen van professioneel briefpapier en opvallende visitekaartjes om een consistente en herkenbare merkuitstraling te creëren.

Technische oplevering

Nette en strakke code, daar worden wij als ontwikkelaars blij van. Of het nu gaat om een website gebouwd in WordPress of HubSpot. We werken snel en effectief, maar alles wat we doen start vanaf een wit vel, zo ook de website voor Research Square. Geen onnodige elementen, maar precies wat onze klant nodig heeft. Nieuwsgierig naar het eindresultaat?

Ook intresse in een nieuwe website?
Laten we samenwerken!

Contact