Online marketing bureau in Eindhoven
Terug
Menu

Microlab

Makers, creators & innovators

“Microlab is een stad in een stad, ontworpen om te inspireren en creativiteit te stimuleren.
Een coworking space met comfortabele, flexibele en betaalbare kantoren en ateliers. Een plek die verbindt en waar iedereen met passie aan zijn of haar onderneming bouwt.”

Lees verder

Nieuwe website voor Microlab

Wat was de vraag van de klant?

  • De prijzen en mogelijkheden willen we duidelijk in beeld hebben.
  • De website moet snel tonen wat het Microlab de nieuwe te bieden heeft. De USP’s moeten ook visueel goed zichtbaar zijn.
  • We willen dat de sfeer en feeling van de verschillende locaties goed overgebracht worden op de website.
  • We hebben twee locaties. Daarin moet een duidelijke scheiding tussen zijn in websitestructuur en landingspagina’s.
  • Graag willen we een ‘full screen megamenu’, zodat de gebruiker makkelijk kan navigeren naar de juiste pagina.

Wat was de oplossing?

  • Onder ’tarieven’ hebben we duidelijk de diverse pakketten gezet, zodat in één oogopslag te zien is wat de kosten zijn.
  • De USP’s hebben we tekstueel én visueel vormgegeven, zodat op een aantrekkelijke manier de aandacht hierop gevestigd wordt.
  • Sfeerimpressie is enorm belangrijk voor een klant als het Microlab. Daar zijn we heel bewust mee aan de slag gegaan. Je wordt visueel echt in de website gezogen door alle afbeeldingen, iconen, gezichten en sfeerfoto’s. Dit maakt de website uniek en persoonlijk.
  • In het menu hebben we een duidelijke splitsing gemaakt tussen de twee locaties. Daarnaast staan de locaties centraal in het sticky menu bovenaan met een interactieve kaart.
  • Het megamenu dat we creëerden is paginavullend en onderverdeeld in diverse onderwerpen.

Wireframing

Onder ’tarieven’ hebben we duidelijk de diverse pakketten gezet, zodat in één oogopslag te zien is wat de kosten zijn.

De USP’s hebben we tekstueel én visueel vormgegeven, zodat op een aantrekkelijke manier de aandacht hierop gevestigd wordt.

Wireframe naar design

Design

In het menu hebben we een duidelijke splitsing gemaakt tussen de twee locaties. Daarnaast staan de locaties centraal in het sticky menu bovenaan met een interactieve kaart.

Het megamenu dat we creëerden is paginavullend en onderverdeeld in diverse onderwerpen.

Mobiel vriendelijk

Als Scherp Online zorgen we er altijd voor dat onze websites responsive zijn. Dit betekent dat ze zich aanpassen aan verschillende schermformaten en apparaten voor een optimale gebruikerservaring. Of de website nu bekeken wordt op een desktop, tablet of mobiel apparaat maakt niets uit. Ook voor het Microlab hebben we een mobielvriendelijk design opgeleverd, zodat we een consistente en toegankelijke website-ervaring te bieden aan alle eindgebruikers.

Uitgelicht

Speels karakter van de locatie over laten komen op de website

Technische oplevering

Nette en strakke code, daar worden wij als ontwikkelaars blij van. Of het nu gaat om een website gebouwd in WordPress of HubSpot. We werken snel en effectief, maar alles wat we doen start vanaf een wit vel, zo ook de website voor het Microlab. Geen onnodige elementen, maar precies wat onze klant nodig heeft. Nieuwsgierig naar het eindresultaat?

Ook interesse in een nieuwe website?
Laten we samenwerken!

Contact