Menu
Terug

HubSpot Marketing Automation

Een marketing automation software om je te helpen het juiste publiek aan te trekken, meer bezoekers in klanten te converteren en complete inbound marketingcampagnes op schaal uit te voeren. Allemaal op één krachtig, gebruiksvriendelijk platform.

Met marketing automation maken we personalisatie op schaal mogelijk. En dat allemaal op basis van de klantgegevens in uw CRM.

Wesley PlugersWesley PlugersDirecteur/mede-eigenaar

Kijkje nemen in de HubSpot tool?

Wij zijn HubSpot Platinum partner. Wil je eens vrijblijvend een rondleiding krijgen in de HubSpot tool? Vraag een gratis demo aan!

Lees verder

Wij zetten HubSpot in voor:

traffic-service-nederland Dealerleasing Cumulus IT

5 Feiten over HubSpot Marketing Hub

 • Identificeer prospects eenvoudiger

  Activiteiten kunnen door jouw team gevolgd worden waardoor je beter begrijpt waar ze naar op zoek zijn. Je sales team krijgt meer informatie over potentiële leads en kan ze benaderen op het juiste moment.

  01
 • Meer inzichten dankzij dashboards

  In luttele seconden analyseer je de prestaties aan de hand van aangepaste rapporten en dashboards. Verstuur ze vervolgens naar de relevante personen.

  02
 • Gebruik van marketing automation

  Gemiddeld maakt 51% van de bedrijven gebruik van marketing automation. Meer dan de helft (58%) van B2B bedrijven willen in de toekomst hiermee gaan werken.

  03
 • Personalisering naar een hoger niveau

  Gepersonaliseerde content doet het 178% beter dan niet-gepersonaliseerde content. Dankzij HubSpot kun jij conversie ratio’s laten stijgen en lange-termijn relaties opbouwen met je klanten.

  04
 • HubSpot Live Chat

  Bezoekers die gebruik maken van de live chat op je website hebben 85% meer kans om geconverteerd te worden in klanten. Chatters geven daarnaast gemiddeld ook meer uit dan niet-chatters.

  05

Zo behalen wij jouw doelstellingen met HubSpot Marketing Automation

Met de HubSpot Marketing Automation software ga je werken volgens de inbound marketing strategie. Het opzetten van krachtige, geïntegreerde workflows is nog nooit zo eenvoudig geweest.

HubSpot Marketing hub
HubSpot Sales hub
HubSpot Service hub
 • 1. E-mail campagnes op autopilot

  Automatiseer je e-mailcampagnes, zodat jouw prospects verder in de funnel komen en je meer gekwalificeerde leads kan genereren.

  Personaliseer vervolgens je e-mails voor elke ontvanger met specifieke gegevens uit je HubSpot CRM.

 • 2. Advertising

  Tracking stelt HubSpot in staat contacten toe te wijzen aan specifieke advertenties, door trackingparameters toe te passen aan het einde van uw advertentie-URL’s.

  Nadat je jouw advertentie account (van Google, Facebook, Instagram of LinkedIn) hebt aangesloten, zal HubSpot tracking toepassen op advertenties die momenteel actief zijn of in behandeling zijn.

 • 3. Content marketing (SEO & Social)

  Plan je contentstrategie rond onderwerpen die je autoriteit in zoekmachines zullen verhogen en krijg real-time optimalisatieadvies terwijl je content creëert.

  Monitor merkvermeldingen en relevante conversaties op social media, volg automatisch de betrokkenheid en plan je sociale posts zodat ze worden gepubliceerd wanneer de juiste mensen ze zullen zien.

 • 4. Rapportage en optimalisatie

  Hoe presteren je marketing campagnes? Hoeveel kwalitatieve leads komen hieruit? Hoeveel nieuwe klanten hebben dit opgeleverd?

  De Hubspot rapportages en dashboards geven direct antwoord op bovenstaande vragen. Het vormt de basis voor verdere optimalisaties. Welke marketing inspanningen leveren het meeste op? Welke campagnes werken het beste?

  Optimaliseer je marketingproces continu om het maximale resultaat te behalen!

3 redenen om te kiezen voor HubSpot Marketing Automation

Wil jij je bedrijf naar het volgende level tillen en ben je klaar om te groeien? Dan is HubSpot Marketing Automation zeker iets voor jou!

 • Je zorgt ervoor dat je maximaal online vindbaar bent. HubSpot optimaliseert je content voor de zoekmachines
 • Gebruik HubSpot om inbound leads te genereren voor jouw bedrijf.
 • Marketing automation zorgt ervoor dat je geautomatiseerd, gepersonaliseerd en op schaal prospects bereikt. Begeleidt hen vervolgens met waardevolle content door hun klantreis van lead naar klant.

Geïnteresseerd in HubSpot?
Laten we samenwerken!

Contact

Lees meer over HubSpot in onze blogs