Online marketing bureau in Eindhoven
Terug
Menu

Google Premier Partner 2024: we horen bij de top 3% van Nederland!

Met trots kunnen we zeggen dat we jullie vanaf nu nóg beter van dienst kunnen zijn met Google Advertising services. Wij zijn namelijk weer uitgeroepen tot Google Premier Partner 2024!

Wesley Plugers
Wesley Plugers Geplaatst op 29 februari 2024

In februari erkende Google de best presterende digitale marketingpartners over de hele wereld. Deze partners kregen de Premier Partner-status toegekend als onderdeel van het Google Partners-programma. Dat is het meest exclusieve niveau van het programma. Scherp Online is uitgeroepen tot Premier Partner 2024.

Ik ben ontzettend trots op onze Google Ads toppers bij Scherp Online. Deze badge toont aan dat we echt alles uit onze accounts halen wat binnen onze macht ligt. We zijn vernieuwend, up-to-date en zijn strategisch op het hoogst mogelijke niveau. We gaan lekker zo door en zien dit als kers op de taart!

Wesley plugers Wesley PlugersCo-owner

Wat betekent deze badge voor onze klanten?

 • Aangepaste accountaanbevelingen: we ontvangen tips op maat om de Google Ads-campagnes van onze klanten te verbeteren.
 • Jaarlijks brancherapport: hiermee krijgen we inzicht, analyses en branchetrends van Google. Dat maakt het mogelijk om goed onderbouwd zakelijke beslissingen te maken en campagnestrategieën te creëren voor onze klanten.
 • Exclusieve evenementen: we worden uitgenodigd op exclusieve evenementen voor Premier Partners, zoals rondetafelgesprekken, bedrijfscoaching op maat en innovatieve ideeën.
 • Vertrouwen: Google Premier Partner word je niet zomaar. Als je samen gaat werken met een online marketing bureau met deze badge, dan weet je dat je met een capabele partij in zee gaat.
 • Google contactpersoon: vanaf nu hebben we een rechtstreekse lijn met een aan ons toegewezen contactpersoon van Google. Moet er a-la-minute iets geregeld worden of hebben wij een vraag, dan krijgen wij direct hulp.

Bedrijven moeten aan de Partner-vereisten voldoen en bij de beste 3% van de deelnemende bedrijven horen binnen een bepaald land (jaarlijks bepaald) om Premier Partner te worden.

Google.com

Zo zijn we Google Premier Partner 2024 geworden

De Google Premier Partner 2024 badge komt je niet bepaald aanwaaien. Dat blijkt ook wel uit het feit dat slechts 3% van de Nederlandse bedrijven deze badge in ontvangst mag nemen. Je moet voldoen aan een aantal strenge voorwaarden en certificeringen op het gebied van Google Ads:

 • Het bij Google Partners geregistreerde Google Ads-manageraccount moet een optimalisatiescore hebben van minimaal 70%;
 • Het bij Google Partners geregistreerde Google Ads-manageraccount moet voor alle beheerde accounts samen $10.000 uitgeven aan advertenties gedurende 90 dagen;
 • Voor het bij Google Partners geregistreerde Google Ads-manageraccount moet minstens 50% van de accountstrategen zijn gecertificeerd in Google Ads. Ook moet er minstens één certificering zijn voor elk productgebied met $500 of meer aan campagne-uitgaven in 90 dagen (bijvoorbeeld Zoeken, Display, Video, Shopping of Apps).

Verder neemt Google ook andere factoren in overweging om te bepalen of een bureau bij de beste 3% behoort of net buiten de boot valt:

 • Groeivermogen van bestaande klanten
 • Groeivermogen van nieuwe klanten
 • Klantbehoud
 • Productdiversificatie (de mix van advertentietypes buiten zoekcampagnes, zoals YouTube, Display & Video 360)
 • Jaarlijkse uitgaven aan advertenties

Het Google Premier Partnerschap is iets waar we super trots op zijn. Nu kunnen we onze klanten nóg beter van dienst zijn en dat is waar we het allemaal voor doen!

Interesse in Google Ads campagnes? Wij helpen je graag!

Contact opnemen?