Menu
Terug

Let’s meet!

Per 1 augustus is er één nieuwe werknemer het Online Marketingteam van Scherp Online komen versterken.

Maud Wezenberg
Maud Wezenberg 20 september 2022

We stellen onze nieuwe collega Kelly graag aan jullie voor. Ze vertelt over haar eerste ervaring binnen Scherp Online, over de switch van klant- naar bureauzijde en wat we écht nog van haar moeten weten. 

Laten we starten met een kort voorstelrondje.

Mijn naam is Kelly en ik werk sinds een kleine twee maanden bij Scherp Online. Hiervoor was ik werkzaam aan klantzijde en heb nu de switch gemaakt naar bureauzijde. Deze keuze is natuurlijk niet zomaar gemaakt. In dit blog licht ik graag toe wat deze keuze heeft beïnvloedt en hoe het tot nu toe bevalt binnen het marketing team van Scherp Online.

Hoe was jouw eerste week bij Scherp Online? 

Mijn eerste dag is alweer zes weken geleden, maar ik kan mijn start nog goed herinneren. Het kantoor heeft een mooie en inspirerende inrichting, iets waar ik graag iedere dag wil werken. Bij binnenkomst zie ik dat mijn werkplek versierd is en alle spullen om direct aan de slag te gaan klaar liggen. De eerste week staat in het teken van kennismaken met collega’s en bekend worden met de werkwijze. Deze week is voorbij gevlogen en heeft mij een goede indruk gegeven van de collega’s en klanten binnen Scherp Online. 

Waarom heb je de switch gemaakt van klant- naar bureauzijde?

Voordat ik bij Scherp Online begon, heb ik 3,5 jaar aan klantzijde gewerkt. Ik was hier verantwoordelijk voor de SEO afdeling van een webshop met websites binnen heel Europa. Binnen de online marketing heb ik altijd geweten dat SEO mij het beste ligt en ik hier het meeste plezier uit haal. In totaal heb ik ongeveer 6 jaar ervaring binnen SEO, bijna alle ervaring heb ik opgedaan aan klantzijde. Het volledig verantwoordelijk zijn voor één merk trok mij erg aan. Na een tijdje was ik toch op zoek naar afwisseling en na een gesprek met Wesley was mijn interesse gewekt. Bij Scherp Online zijn zoveel verschillende klanten, allemaal met andere wensen en werkzaamheden die voor een betere zichtbaarheid zorgen. Ik was op zoek naar afwisseling en dat heb ik hier zeker gevonden!

Tot slot. Wat moeten mensen nog écht van jou weten?

Buiten mijn passie voor SEO heb ik ook een grote passie voor reizen, nieuwe landen ontdekken en zoveel mogelijk van de wereld zien! Mijn meest memorabele reizen zijn toch wel de verre reizen zoals Canada, Nieuw Zeeland en Australië. Voor die laatste twee heb ik zelfs drie maanden de tijd genomen. Hier heb ik geleerd, dat alleen op reis geen belemmering hoeft te zijn en dat ik ook met minder bagage vooruit kan 😉 Naast reizen ga ik graag leuke dingen doen met vrienden en familie, een terrasje pikken of samen de uitdaging van een escape room aangaan. De natuur in gaan doe ik ook graag om met mijn hondje te gaan wandelen, met het paard te gaan rijden of gewoon om foto’s te maken.

Na bijna twee maanden werken bij Scherp Online, kan ik zeggen dat ik de juiste keuze heb gemaakt. De afwisseling die ik verwachtte, heb ik ook gevonden! Wil jij ook een overstap maken van klantzijde naar een bureau? Bekijk hieronder onze vacatures en ik vertel je graag nog meer over hoe ik de overstap heb ervaren.