Online marketing bureau in Eindhoven
Terug
Menu

Let’s meet Inge, Pim en Joey!

In de afgelopen maanden hebben we drie collega’s toe mogen voegen aan het Scherp Online team. Zowel het online marketing team als het development team is met dank aan deze toppers wederom gegroeid. We stellen ze graag aan je voor. 

Anouk Raijmakers
Anouk Raijmakers Geplaatst op 23 maart 2023 Laatste update op 9 januari 2024

In een notendop, wie zijn Inge, Pim en Joey?

Ladies first! Inge (28), woonachtig in Eindhoven samen met haar vriend Jelle, is een echte avonturier. In oktober kwam ze terug in Nederland na een jaar reizen door Noord- en Zuid-Amerika. Sinds haar afstuderen in 2017 heeft ze van verschillende marketingfuncties mogen proeven, maar eenmaal terug in ons kikkerlandje besloot ze dat het tijd was om zich te gaan specialiseren binnen het marketingvak. Zo kwam de SEO-functie van Scherp Online op haar pad!

Pim (staand op de foto) is met zijn 23 de benjamin van Scherp Online. Sinds drie jaar woonachtig in Tilburg en ondanks de Corona periode, heeft hij zich prima vermaakt in het mooie Tilly. Naast het volgen van de studie Commerciële Economie en een minor Online Marketing, besteedde hij zijn tijd graag aan huisfeestjes en huis avonden. Maar nu is het tijd voor het serieuze werk! 

Joey (rechts zittend op de bank) is de nieuwe aanwinst van het development team. Joey (25) woont in Roermond en is sinds kort getrouwd. Niet zomaar een bruiloft, maar eentje in India. Inclusief alle bijbehorende rituelen. Een prachtige ervaring zoals we van hem mogen geloven. In zijn vrije tijd verkent hij het liefst nieuwe plekken en steden en niet geheel onbelangrijk; de lekkerste eettentjes.

Inge, Pim en Joey Scherp Online

Wat is jullie rol binnen Scherp Online?

“Mijn rol binnen Scherp Online is het ontwikkelen van websites en de technologie erachter.”, vertelt Joey. “Met mijn marketing achtergrond wil ik websites graag zo ontwikkelen dat er commercieel gezien het meeste uitgehaald kan worden. Zo kunnen we een resultaat neerzetten dat verder gaat dan alleen een mooie en goed functionerende website.” 

“SEO, dan zet je toch een paar woorden in teksten om beter gevonden te worden in Google?’, wordt wel eens gevraagd aan Inge wanneer ze vertelt dat ze SEO specialist is. “Bij ’Search Engine Optimization’ zorg je er inderdaad voor dat een website beter gevonden wordt in Google, maar niet alleen door een paar woorden aan te passen. Het leuke (vind ik) is dat je geen standaard lijstje kunt afgaan om een website zo hoog mogelijk te laten scoren, het is iedere keer weer maatwerk. Een goed resultaat geeft dan voldoening.” 

Pim zijn focus ligt op dit moment op het SEA vlak. “Momenteel ligt de focus qua werkzaamheden op het specialisme SEA. Mijn doel is om zo snel mogelijk van waarde te kunnen zijn voor Scherp Online. Waar dat nu nog zal zijn binnen één specialisme, hoop ik me in de toekomst een stuk breder te kunnen oriënteren en aan de slag te gaan als Allround online marketing specialist.” 

Wat was jullie hoogtepunt in jullie eerste maanden? 

“Wat mij betreft was het klantevent in januari tot nu toe het hoogtepunt. In het bijzonder de presentatie van Martin van Kranenburg over schrijven voor het brein.” vertelt Pim. “Maar eigenlijk was de gehele eerste periode wel een hoogtepunt. Kennismaken met collega’s, starten van een intern project en de eerste werkzaamheden uitvoeren voor klanten. Ik kan niet anders zeggen dan dat de eerste maanden zeer goed zijn bevallen.” 

Joey viel met zijn neus in de boter. “In mijn eerste week mocht ik meteen mee met het kerstuitje. Een leuk uitje met spelletjes zoals Bingo, een etentje met wijnproeverij en afsluiten in een bar in Eindhoven onder het genot van het Nederlands elftal. Een gezellige avond waarbij ik het gezellige team snel heb leren kennen.” 

“Ik heb zelden in zo’n korte tijd zoveel geleerd over marketing als bij Scherp Online. Het hielp natuurlijk dat ik al wat ervaring had, maar daarnaast zijn de collega’s ontzettend behulpzaam. We hebben veel interne academies en ik kan altijd met een vraag aankloppen.” zegt Inge. “Maar daarnaast doen we ook veel leuke dingen. Zo waren het kerstuitje en het klantevent wel een van de hoogtepunten deze eerste maanden. Eind maart hebben we weer een teamuitje, dus hopelijk kan ik die daarna toevoegen aan de lijst met hoogtepunten.” 

Lees meer over dit onderwerp

Online Marketeer Stan Hunnekens

Waarom werken bij een bureau je een betere Online Marketeer maakt. 

Anouk Raijmakers
Anouk Raijmakers Geplaatst op 9 augustus 2023 Laatste update op 10 augustus 2023
martin van kranenburg bij online marketing bureau scherp online

Tips voor het up-to-date houden van je online marketing kennis

Anouk Raijmakers
Anouk Raijmakers Geplaatst op 2 mei 2023 Laatste update op 3 mei 2023