Online marketing bureau in Eindhoven
Terug
Menu

Let’s meet Jolijn, Sabrina en Juul!

Donderdag 1 september zijn er drie nieuwe collega’s toegevoegd aan ons Scherp Online team. Tijd om ze aan jullie voor te stellen!

Anouk Raijmakers
Anouk Raijmakers Geplaatst op 21 oktober 2022 Laatste update op 9 januari 2024

We stellen graag onze nieuwe collega’s Sabrina, Juul en Jolijn aan jullie voor. Ze vertellen over hun eerste ervaringen binnen Scherp Online, wat ze tot nu toe hebben geleerd en wat we écht nog van ze moeten weten. 

Laten we starten met een kort voorstelrondje.

Juul (rechts op de foto) is sinds juni afgestudeerd voor de opleiding Business Innovation aan de Avans Hogeschool ‘s-Hertogenbosch. Voor Scherp Online heeft ze als werkstudent linkmarketeer gewerkt bij Happy Horizon. Sabrina (midden op de foto) is getrouwd met Tom en ze woont samen met hun twee katten in Geleen. Ze heeft zo’n 9 jaar als Front-End Developer gewerkt, maar uiteindelijk kwam ze erachter dat ze het regelen en plannen rondom projecten ook wel erg leuk vindt en zo is ze in dit vak doorgegroeid naar Projectmanager. Jolijn (links op de foto) is trotse mama van 3 kinderen en is getrouwd met Patrick. Ze heeft verschillende dingen gedaan sinds ze afgestudeerd is. Maar de jaren vóór Scherp Online heeft ze gewerkt op de afdeling HR. Hier heeft ze altijd fijn gewerkt, tot ze de vacature Office Manager tegenkwam bij Scherp Online.

Jolijn, Sabrina en Juul

Hoe was jullie eerste maand bij binnen Scherp Online? 

Juul heeft de eerste maand bij Scherp Online als heel positief ervaren. Voor haar eerste werkdag was ze al naar de BBQ geweest van Scherp Online, dat was echt gezellig en zo heeft ze al enkele collega’s leren kennen. Dan kom je op je eerste werkdag niet geheel onbekend binnen.

Sabrina is in de eerste maand 2 weken op vakantie geweest, maar de weken die ze wel heeft gewerkt heeft zijn goed bevallen! Zo is ze gelijk in het diepe gegooid en is ze midden in een groot project ingestroomd. Dat was een leuke uitdaging die ze graag met beide handen heeft aangepakt! Verder kan ze echt alleen maar lovend zijn over de collega’s, iedereen is ontzettend aardig en ze helpen je waar ze kunnen. Erg fijn, wat ervoor zorgt dat je met plezier naar kantoor komt. 

Bij Jolijn is haar eerste maand voorbij gevlógen! De werkdagen waren echt te kort. Elke keer als ze iets nieuws hoorde van Maud, dan zette ze dit weer op haar to-do lijst. Maud ging aan het einde van de maand met zwangerschapsverlof, dus ze wilde zo veel mogelijk van haar taken overnemen zodat Maud ook echt kon gaan genieten van haar verlof.

Wat was jullie hoogtepunt van de eerste maand? 

Juul is de eerste maand vooral bezig geweest met het volgen van verschillende trainingen over HubSpot en SEO-tools. Omdat ze al enige ervaring heeft met linkbuilding heeft ze de eerste maand wat kleine SEO taken mogen doen om nog meer te kunnen leren. Wel is ze erachter dat haar passie meer bij de social advertising kant ligt dan bij SEO. Ook heeft ze in de eerste maand al wat meer collega’s mogen leren kennen wat ze ontzettend leuk vond. Ze kijkt erg graag uit naar de komende maanden bij Scherp Online waarin ze haar kennis steeds meer mag gaan vergroten. 

Voor het 10 jarige bestaan van Scherp Online is bijna het hele team naar Marbella geweest. Helaas heeft Sabrina het jubileum weekend van Scherp Online gemist door haar eigen vakantie, ‘anders vermoed ik dat dat het hoogtepunt was geweest’ 😉 zegt Sabrina. Maar ze vindt de gezamenlijke lunches iedere keer erg prettig en gezellig.

Jolijn was er wel bij toen ze naar Marbella gingen dus dit was voor haar natuurlijk het hoogtepunt. Toen ze haar contract tekende werd er meteen gevraagd of ze mee wil naar Marbella. ‘O wauw! Echt?! Ik ben dan nog geen maand in dienst dacht Jolijn’. Thuis moest er eerst het een en het ander geregeld worden maar binnen 2 dagen had ze dat voor elkaar! Dit weekend was een uitgelezen kans om alle nieuwe collega’s beter te leren kennen. Wat was dit een gaaf weekend! En vermoeiend!

Tot slot. Wat moeten mensen nog écht van jullie weten?

Juul is echt een mensen mens ben. Ze vindt het ontzettend belangrijk om tijd te besteden aan haar vriend, maar ook aan haar vriendinnen en familie. Ze gaat graag in het weekend een hapje eten of een terrasje pakken. Daarnaast vindt ze het ook leuk om nieuwe mensen te leren kennen.

Sabrina vindt het leuk om mensen écht te leren kennen, maar neem daarvoor wel de tijd want het kan soms kan lijken alsof ze het wat op de achtergrond houdt. Een echte kat-uit-de-boom-kijker dus! Verder wil ze graag nog zoveel mogelijk van de wereld zien, want de spreuk “The world is a book and those who do not travel read only one page” slaat de spijker op z’n kop. En laat ze nou net heel veel van lezen houden 😉..

Jolijn zegt: ‘nou dat ik altijd in ben voor een biosje, etentje, concertje, gezellig avondje borrelen’. Eerder dit jaar vroeg een vriendin of ze mee wilde naar Fred van Leer & Friends. Ja leuk dacht ze. Zij helemaal in glitter en glamour daar naartoe. Het leek wel carnaval! Later dit jaar ging ze weer naar een concert van haar jeugdliefdes, de Backstreet Boys. Dat was een hele andere avond tegenover Fred van Leer. Het maakt haar dus niet zoveel uit wat we gaan doen. Ze is er bij!

Lees meer over dit onderwerp

Online Marketeer Stan Hunnekens

Waarom werken bij een bureau je een betere Online Marketeer maakt. 

Anouk Raijmakers
Anouk Raijmakers Geplaatst op 9 augustus 2023 Laatste update op 10 augustus 2023
martin van kranenburg bij online marketing bureau scherp online

Tips voor het up-to-date houden van je online marketing kennis

Anouk Raijmakers
Anouk Raijmakers Geplaatst op 2 mei 2023 Laatste update op 3 mei 2023