Menu
Terug

HubSpot Sales Hub

Inbound Sales staat voor verkopen op een manier waar jouw leads en klanten zich prettig bij voelen. Het is een gepersonaliseerde, behulpzame en moderne methode om je verkoopproces efficiënter en effectiever te maken. Hubspot Sales Hub geeft je alle hulpmiddelen om een effectieve verkoopstrategie te realiseren.

Scherp Online is Platinum Hubspot Partner

Met Hubspot Sales richten we ons op de pijnpunten van de klant, zijn we een vertrouwde adviseur en passen we ons volledig aan de klantreis van onze leads aan.

Piet ZweegersPiet Zweegers
Zelf starten met Hubspot Sales?

Wil jij een efficiënter sales proces? Download dan onze Hubspot Sales Hub startersgids en ga direct zelf aan de slag.

Lees verder

We werken met deze klanten met Hubspot Sales Software

5 Feiten over Hubspot Sales

 • Start gesprekken op een slimme manier

  Gebruik email templates en snippets om efficient te werken. Log automatisch telefoontjes, emails en andere communicatie met je contactpersonen in het CRM.

  01
 • Werk aan duurzame relaties

  Met behulp van afspraak-links, sales automation en een livechat zorg je dat jij jezelf beschikbaar maakt op het moment dat je contact je nodig heeft.

  02
 • Beheer en optimaliseer je verkoop pijplijn

  Gebruik verkoop scripts, offertes die digitaal ondertekend kunnen worden en duidelijke dashboards en rapporten om je verkoopproces te stroomlijnen en optimaliseren.

  03
 • Verbind met je contacten, waar je ook bent.

  Zet doelaccounts op om met het salesteam specifieke klanten binnen te halen. Met de handige mobiele app heb je overal toegang tot jouw waardevolle klantdata.

  04
 • Verwijder frictie, laat dat vliegwiel draaien!

  Hubspot Sales Automation (Inbound Sales) zorgt er voor dat jouw verkoopteam beter in staat is om te doen waar het goed in is: verkopen. Minimaliseer tijd voor adminisatratie en repititief werk. Maximaliseer je klantcontact.

  05

Zo behalen we je doelstelling met HubSpot Sales

Met de krachtige HubSpot Sales Hub kan jouw team meer deals sluiten, relaties uitbouwen en de pijplijn effectiever beheren. En dat allemaal op één gebruiksvriendelijk platform.

HubSpot Sales hub
marketing sales handover
Conversietracking
 • 1. Alle informatie op één plaats

  De HubSpot Sales Hub brengt alle klant-, bedrijfs- en dealinformatie van verschillende teamleaden bij elkaar in één platform.

  Dit betekent dat je verkoopteam minder tijd hoeft te besteden aan het onderzoeken van leads en meer tijd kan besteden aan een zinvolle dialoog met hen.

 • 2. Sales Productivity Tools

  HubSpot voorziet jouw verkopers van een tal van verschillende tools zoals call tracking & recording, een afspraak planner, vaste sales management playbooks en nog veel meer.

  Deze productiviteitstools helpen jouw vertegenwoordigers meer tijd te besparen, meer gedaan te krijgen, en hun individuele workflows te optimaliseren.

 • 3. Rapportage en optimalisatie

  Hoe presteren je geautomatiseerde emails? Hoeveel deals en afspraken heb je gehad? Hoeveel procent daarvan werd succesvol afgesloten? Hoe lang duurt het verkoopproces en waar vallen de meeste deals af? Hoeveel nieuwe klanten hebben we gerealiseerd en belangrijker nog; hoeveel omzet hebben we gerealiseerd?

  De Hubspot rapportages en dashboards geven direct antwoord op bovenstaande vragen. Het vormt de basis voor verdere optimalisaties. Welke emails worden het meest geopend? Welke verkoopscripts werken het beste?

  Optimaliseer je verkoopproces continu om het maximale resultaat te behalen!

3 Redenen om voor Hubspot Sales te kiezen

Wil jij je bedrijf naar het volgende level tillen en ben je klaar om te groeien? Dan is HubSpot Sales zeker iets voor jou!

 • Alle tools om jouw verkoopteam effectiever en efficiënter te maken. Verwijder frictie en laat dat vliegwiel harder draaien!
 • Alle communicatie op 1 plek: Telefoontjes (op te nemen), emails, aantekeningen en afspraken. Werk doelgericht samen om meer deals te winnen.
 • Automatisering van je verkoopproces mét personalisatie. Maak jezelf beschikbaar wanneer de klant daar behoefte aan heeft op de manier die de meeste waarde toevoegt. Help hem zo door het aankoopproces.

Geïnteresseerd in Hubspot Sales?

Boek nu een afspraak:
Maak direct een afspraak