Menu
Terug

HubSpot CMS

Maak kennis met het Hubspot CMS! Het Hubspot CMS is een ontzettend intuïtief platform ontwikkeld om jouw bedrijf sneller te laten groeien. Met het Hubspot CMS bouw jij een volledig geautomatiseerde en persoonlijke websitebeleving voor jouw website bezoekers gevuld met kwalitatief goede content.

Het CMS van HubSpot stelt marketeers in staat om webpagina’s te creëren, optimaliseren en te managen. En dit zonder afhankelijkheid van IT-specialisten of webdevelopers.

Dennis KornuytOnline Marketing Specialist

HubSpot CMS vs. WordPress

Wij vergeleken het HubSpot CMS met WordPress voor jou. Ontdek welk CMS het best bij jou past.

Lees verder

Wij zetten HubSpot in voor:

Score Utica traffic-service-nederland Janssen en Janssen

5 Feiten over HubSpot CMS

 • Gepersonaliseerde website ervaring

  Gebruik je verkregen data om gepersonaliseerde ervaringen op te bouwen en creëer content op maat voor iedere fase van jouw buyer journey.

  01
 • Snel opschalen

  Door slim gebruik te maken van de automatiseringsmogelijkheden van HubSpot CMS kun jij je website eens zo snel opschalen.

  02
 • Zelfredzaamheid van marketeers

  In het HubSpot CMS is de marketeer niet afhankelijk van ontwikkelaars bij het uitvoeren van hun dagelijkse werk. Een nieuwe pagina maken? Wat dacht je van drag and drop? Makkelijker kan niet.

  03
 • Intuïviteit

  HubSpot software is bijzonder intuïtief en gebruiksvriendelijk, hier is het CMS geen uitzondering op. Voeg met het grootste gemak formulieren, dynamische velden en call-to-actions toe met één druk op de knop.

  04
 • Synergie van alles onder één dak

  De grootste winst van een website in HubSpot zit misschien wel in het feit dat creatie, beheer, monitoring en verbetering van alle online marketingactiviteiten plaatsvinden in één omgeving.

  05

Genereer meer sales met het HubSpot CMS

Het HubSpot CMS is het website Content Management Systeem van HubSpot. Met de juiste strategie genereer jij meer sales zonder het traditionele gedoe van websitebeheer.

HubSpot Marketing hub
Marketplace SEO
Google Analytics
 • 1. Krijg meer inzicht in je klantreis

  Het is belangrijk dat content zo dicht mogelijk aansluit op de individuele behoeften van leads. Analyseer daarom het verkeer naar je HubSpot website en bekijk welke pagina’s het meest bekeken worden en welke juist minder. Welke pagina’s behoren tot jouw ideale klantreis?

 • 2. Stem de klantervaring af op elke individuele klant

  Hoe persoonlijker en relevanter marketing is, hoe succesvoller. Toon de juiste content op het juiste moment in de klantreis. Houd eenvoudig de betrokkenheid van je bezoekers bij en creëer berichten die op hen zijn toegespitst. Heeft een lead al het een en ander gedownload? Toon dan een andere call to action of pas gemakkelijk de tekst op de landingspagina aan, aan de interesses of type organisatie van de lead.

 • 3. Genereer en converteer meer websiteleads

  Dat conversie belangrijk is, dat hoeven wij jou niet te vertellen. Het optimaliseren van conversie (CRO) is daarom een belangrijke activiteit om meer leads en klanten te realiseren. Maak daarom meerdere paginavarianten en stuur het verkeer naar de best presterende pagina met HubSpots adaptive testing.

 • 4. Rapporteer je website resultaten

  Volg sessies, leads, maar vooral de klanten die je genereert aan de hand van attributierapportage. Analyseer de impact van je HubSpot website en optimaliseer tegelijkertijd je website strategie.

3 redenen om te kiezen voor CMS Hub

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website die je naar een volgend level kan tillen? Dan is het HubSpot CMS zeker iets voor jou!

 • Voor jouw business en bezoekers is het ontzettend belangrijk dat je website veilig is. Met de speciale security functionaliteiten en een dedicated security team ben jij hiervan gegarandeerd.
 • De snelheid van je website is van groot belang. Het is niet alleen bepalend voor het gebruiksgemak van je bezoekers, maar ook voor je online vindbaarheid. Het Hubspot CMS heeft functionaliteiten ingebouwd waarmee jouw website bliksemsnel is.
 • Alle benodigdheden binnen een alles in één platform. Creëer, optimaliseer en analyseer je content binnen de CMS Hub. Middels een handig drag-and-drop systeem en met de eenvoudige rapporten ben jij volledig in controle over jouw website en statistieken.

Twijfel je nog over je CMS keuze?
We denken graag met je mee.

Contact

Lees meer over HubSpot in onze blogs