Scherponline.nl B.V.
Kastanjelaan 400 (Microlab)
5616 LZ Eindhoven
T: 085 30 30 720
E: info@scherponline.nl
menu
085 30 30 720

Social Media Advertising

Verschillende sociale netwerken, zoals onder andere Facebook, Instragram, LinkedIn en YouTube, bieden tal van mogelijkheden om te adverteren. Vaak zijn dit zeer interessante platformen, omdat ze veel informatie hebben over hun bezoekers en we dus heel specifiek kunnen targeten.

Facebook Advertising

Facebook biedt verschillende mogelijkheden om te adverteren. Zo richten we campagnes in waarbij we ons volledig op nieuwe bezoekers richten met behulp van gesponsorde berichten, maar we draaien ook campagnes waarbij we bezoekers tijdens het aankoopproces een handje helpen om terug te keren naar de website van onze klant. Het voordeel van Facebook is dat we de doelgroep zeer specifiek maken en zo een gerichte boodschap versturen.

Facebook Advertising
YouTube Advertising

Denk je aan online video, dan denk je vooral aan YouTube. Hoewel veel ondernemingen het idee hebben dat het voornamelijk heel duur is om met video te adverteren, biedt YouTube juist nu nog de mogelijkheid om met relatief kleine budgetten een groot publiek te bereiken. Door de huidige technieken is het maken van een videoadvertentie ook lang niet meer zo duur als een aantal jaren geleden.

YouTube Advertising
LinkedIn Advertising

Adverteren op LinkedIn kan zeer aantrekkelijk zijn voor ondernemingen die zich richten op B2B. De targeting mogelijkheden die LinkedIn biedt zijn namelijk vooral gericht op demografische en zakelijke factoren. Denk daarbij aan functie, maar ook opleiding en interesses.

LinkedIn Advertising
Instagram advertising

Voor zowel branding als salesgedreven campagnes biedt Instagram zeer goede oplossingen. Net als bij Facebook Advertising stellen we de juiste doelgroep samen aan de hand van veel verschillende factoren. We kunnen zelfs e-mailadressen van je klanten gebruiken en vergelijkbare profielen zoeken.

Instagram advertising
Meer weten over Social Media Advertising?
Wij bellen je terug!


Een aantal netwerken: