Online marketing bureau in Eindhoven
Terug
Menu

The Key

De makelaar voor small workspaces in regio groot Eindhoven.

Een enthousiast team dat hun krachten bundelt om met deskundige, maar ‘no-nonsense’ aanpak een comfortabele huisvestingsmatch tussen huurder en verhuurder tot stand te brengen

Lees verder

Nieuwe website voor The Key

Wat was de vraag van de klant?

  • We willen dat onze klant op gebruiksvriendelijke manier zo efficiënt mogelijk een kantoor vindt in de gewenste buurt.
  • Het eerste wat de klant te zien moet krijgen is dus een zoekfunctie. Dat is de grootste eerste CTA die in beeld verschijnt.
  • Er moet een plattegrond komen met een overzicht van al de beschikbare kantoren van The Key.
  • Het moet een persoonlijke ’touch’ hebben. The Key is namelijk niet alleen een online overzicht van beschikbare ruimtes, maar we helpen de klant ook met het regelen van het pand.

Wat was de oplossing?

  • De klant wilde een op gebruiksvriendelijke manier dat de gebruiker zo efficiënt mogelijk een kantoor kan vinden in de gewenste buurt. Het eerste wat de klant te zien moet krijgen is dus een zoekfunctie. Dat is de grootste eerste CTA die in beeld verschijnt.
  • Er moet een plattegrond komen met een overzicht van al de beschikbare kantoren van The Key.
  • Het moet een persoonlijke ’touch’ hebben omdat The Key niet alleen een online overzicht is van beschikbare ruimtes maar de klant ook helpt met regelen van het pand.

Wireframe fase

Een high-fidelity wireframe is een gedetailleerde en visueel gepolijste weergave van een digitale interface of website. Het geeft een realistisch beeld van het uiteindelijke product. Het toont ook de interactieve componenten, navigatie-elementen en de structuur van de interface, waardoor het gemakkelijk is om de functionaliteiten en het ontwerp te begrijpen.

Wireframe naar design

De overgang van wireframes naar het design van een website omvat het omzetten van de functionele indeling naar een visueel aantrekkelijk ontwerp. Tijdens deze fase worden kleurenschema’s, typografie, visuele elementen en merkidentiteit toegevoegd aan de wireframes. Het doel is om de gebruikerservaring te verbeteren door de esthetiek en interactie van de website te verfijnen.

Design fase

Een websiteontwerp is het visuele en esthetische aspect van een website, waarbij kleurenschema’s, typografie, lay-out en afbeeldingen worden gebruikt om een aantrekkelijke gebruikerservaring te creëren. Het design zorgt ervoor dat de inhoud van de website duidelijk en gemakkelijk te lezen is, en dat de navigatie intuïtief en gebruiksvriendelijk is. Het doel van het design is om de merkidentiteit te weerspiegelen en de bezoekers te betrekken en te converteren.

Uitgelicht

Locatie filter systeem

We ontwikkelden een volledig custom filter systeem in het design van The key. Met de filter kunnen gebruikers hun wensen kenbaar maken om een selectie van panden te zien die helemaal voldoen aan hun wensen. Gezien het belang van deze filter voor het succes van de website was een gebruiksvriendelijk filtersysteem een topprio. Met behulp van iconen en goede hiërarchie tussen de elementen kwamen tot een mooi eindresultaat. Na de filters te hebben ingevuld is het mogelijk kaart of het filtersysteem eenvoudig te verbergen zodat de gebruiker zijn eigen overzicht creëert.

Technische oplevering

Zodra het design goedgekeurd was, gingen onze ontwikkelaars aan de slag om de website tot leven te brengen. Benieuwd hoe de website eruit ziet?

Ook interesse in een nieuwe website?
Laten we samenwerken!

Contact