Scherponline.nl B.V.
Kastanjelaan 400 (Microlab)
5616 LZ Eindhoven
T: 085 30 30 720
E: info@scherponline.nl
menu
085 30 30 720

Webdesign & ontwikkeling

Een website is het visitekaartje van je bedrijf en je wil uiteraard dat deze er dan ook goed en verzorgd uitziet. Klanten moeten een duidelijk beeld krijgen van de werkzaamheden die je doet en het moet een positief gevoel oproepen. Bovendien moet een bezoeker moeiteloos een conversie kunnen voltooien. Wij helpen bij de ontwikkeling van je website van een leeg vel tot na de livegang. Vanuit een idee wordt er een concept ontwikkeld, wat tot de realisatie van een website leidt.

Design

Wij werken met ervaren designers die de gedachten van onze klanten goed inschatten en dit vertalen naar een professioneel en vooral functioneel design. Onze marketingspecialisten voegen daar nog de nodige kennis aan toe, zodat we een website opleveren die past bij de klant en doet waar hij voor ontwikkeld is.

Design
WordPress

Het CMS waar wij altijd voor kiezen is WordPress. Wij hebben een aantal jaar geleden gekozen voor dit pad, omdat we zagen dat dit systeem een enorme ontwikkeling doormaakte en voor ons alle facetten biedt die we nodig hebben. WordPress is veilig, flexibel, eenvoudig te beheren en vooral geschikt voor zoekmachines.

WordPress
WooCommerce

Naast websites ontwikkelen we ook webshops. Er is een enorme groei in de vraag naar WooCommerce, een e-commerce platform in WordPress. De reden hiervoor is dat het eenvoudig te beheren is, veel mogelijkheden biedt en erg geschikt is voor zoekmachine optimalisatie. Wij bouwen al onze webshops in een combinatie tussen WordPress en WooCommerce

WooCommerce
Website onderhoud

Wij weten als geen ander dat een website nooit af is. De online wereld om ons heen verandert continu en ook jij hebt steeds weer nieuwe wensen. Ons team helpt graag bij het technische (WordPress) en inhoudelijke onderhoud van je website.

Website onderhoud
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Wij bellen je terug!


Wij gebruiken o.a.