Geschreven door Wesley

Deze vacature is inmiddels ingevuld. Mocht je nou toch willen solliciteren, dan ben je uiteraard vrij om ons een mailtje te sturen!

Wij zijn ter uitbreiding van ons team op zoek naar een SEO Specialist met 1 jaar ervaring (fulltime)

De Baan

Als SEO specialist adviseer je opdrachtgevers op het gebied van content, techniek en autoriteit. Je analyseert websites en adviseert vervolgens over mogelijke verbeteringen. Je focust je op content die ontwikkeld moet worden om beter in de informatiebehoefte van klanten te voorzien en de online vindbaarheid te verbeteren. Ook verbeter je het linkprofiel van klanten. Hierbij werk je nauw samen met de opdrachtgever, designers en andere teamleden. Je denkt mee over de verbetering van de dienstverlening van Scherp Online en daagt jezelf continu uit het maximale uit jezelf en er het maximale voor opdrachtgevers uit te halen.

Wie ben jij?

Een communicatief sterke, creatieve online marketeer met minimaal 1 jaar relevante werkervaring. Je bent leergierig en analytisch sterk om op basis van data, zelfstandig ingrijpende beslissingen te nemen. Je hebt een relevante opleiding op minimaal HBO niveau voltooid en het beheren van een (eigen) blog / website is een pré. Je werkt planmatig en gestructureerd aan meerdere opdrachten en je vindt het leuk om met anderen op zoek te gaan naar klantgerichte oplossingen.

Scherp Online

Scherp Online is een jong online marketing bureau gevestigd in Eindhoven. Wij houden ervan de spin in het web te zijn waarbij wij onze klanten volledig ondersteunen bij onder andere: webdesign, website ontwikkeling, SEO (zoekmachine optimalisatie), SEA (onder andere Google Adwords), Digital Analytics, Social Media & Conversieoptimalisatie.
Scherp Online bestaat sinds 2008 en werkt voor een groot aantal klanten variërend van lokale eenmanszaken tot multinationals.

Functie-eisen

  • Afgeronde HBO/WO opleiding
  • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring
  • Google Analytics Individual Qualification (of bereid deze te halen)
  • Kennis van content management systemen als WordPress zijn een pré
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en geschrift
  • Passie voor online marketing
  • Klant- en resultaatgericht

Wij bieden

  • Werken in een jonge en informele organisatie (in Eindhoven)
  • Mogelijkheden jezelf te ontwikkelen
  • Een marktconform salaris

Enthousiast?

Interesse? Mail dan je cv + motivatie naar info@scherponline.nl o.v.v. “Vacature Zoekmachine marketing specialist”

Contactpersoon

Wesley Plugers
0643557573
w.plugers@scherponline.nl

 

* Acquisitie wordt niet op prijs gesteld