Geschreven door beheerder

Ingevuld!

Wij zijn op zoek naar een gedreven sales manager die de verdere groei van Scherp Online helpt realiseren. Heb jij ervaring met sales en online marketing en heb je zin om in een gave omgeving met inspirerende mensen te werken? Dan willen we graag dat jij ons team komt versterken!

De baan

Als sales manager ben je verantwoordelijk voor de sales resultaten. Je bent degene die samen met de marketeer zorgdraagt voor de positionering, leadwerving en voor het uitdragen van de kennispositie van de organisatie. Je hebt ervaring met online marketing en snapt wat er nodig is om een suggestie te vertalen naar een concreet doel met resultaat. Vanuit je eigen netwerk en relevante contacten werf je nieuwe klanten voor Scherp Online.

Je ontwikkelt een sales plan en zorgt voor de realisatie daarvan. Ook houd je je bezig met het zelfstandig werven van “grote” nieuwe accounts. Uiteraard ondersteun je bij het bedienen van bestaande relaties. Je fungeert als sparringspartner voor de leiding van Scherp Online en biedt hulp bij het behalen van de doelstellingen. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het bewaken van de klanttevredenheid en het fungeren als eerste aanspreekpunt voor commerciële zaken bij onze klanten.

Je werkt nauw samen met onze online specialisten en rapporteert rechtstreeks aan de leiding van Scherp Online.

Wie ben jij?

Je bent enthousiast, een teamspeler en houdt van innoveren. Uiteraard ben je commercieel en wordt je blij van nieuwe klanten. Je hebt kennis van online marketing en bent bereid om op dit vlak sterker te worden.

Scherp Online

Scherp Online is een jong online marketing bureau gevestigd in Eindhoven. Wij houden ervan de spin in het web te zijn waarbij wij onze klanten volledig ondersteunen bij onder andere: webdesign, website ontwikkeling, SEO (zoekmachine optimalisatie), SEA (onder andere Google Adwords), Digital Analytics, Social Media & Conversieoptimalisatie.
Scherp Online bestaat sinds 2008 en werkt voor een groot aantal klanten variërend van lokale eenmanszaken tot multinationals.

Functie eisen:

  • Minimaal 2 jaar ervaring in een sales- of adviesfunctie binnen marketing advies en online toepassingen;
  • Kennis van online marketing is een must, maar we scholen je graag bij!
  • Aantoonbare commerciële vaardigheden;
  • Kennis van en ervaring met SEO, Google Ads, Facebook advertising & WordPress
  • Een initiatiefrijke en zelfstandige houding;
  • Een klant- en resultaatgerichte instelling;

Wie bieden:

  • Een marktconform salaris met goede bonusregeling;
  • Voorziening in de juiste benodigdheden om de functie uit te voeren, zoals telefoon, laptop;
  • Ruime mogelijkheden tot opleiding en bijscholing;
  • Veel vrijheid in het invullen van de rol en functie.

Enthousiast?

Interesse? Mail dan je cv + motivatie naar info@scherponline.nl o.v.v. “Vacature Sales manager” en wij nemen contact met je op.

Contactpersoon

Wesley Plugers
0643557573
w.plugers@scherponline.nl

* Acquisitie wordt niet op prijs gesteld