Geschreven door Mariska

Hard werken, eerlijk zaken doen en altijd keuzes maken in het belang van de klant werpt vanzelf zijn vruchten af: wij mogen ons met trots GD Gazelle 2019 noemen! Dat houdt in dat we tot de 770 snelst groeiende bedrijven van Nederland behoren.

Naast het feit dat we gewoon het leukste team van Nederland hebben, zijn we de laatste drie jaar in een stroomversnelling gekomen. In 2012 bestond Scherp Online slechts uit twee vrienden met een ambitie en drive om uit te groeien tot een online marketing bureau met aanzien. Anno 2019 zitten we met maar liefst 19 man op een gaaf kantoor in het Microlab op Strijp-S en helpen we op dit moment ruim 140 klanten. De dromen zijn uitgekomen en daar zijn we met zijn allen maar wat trots op. Zonder alle collega’s stelt Scherp Online niks voor, dus daarom is het voor Scherp Online heel belangrijk een leuke werkomgeving te creëren met voldoende uitdaging en vooral plezier. Door deze spirit gaat er bijna nooit iemand vrijwillig bij ons weg en hebben wij de kersen uit de pap in ons team werken.

Op 5 november vindt de GD Gazelle prijsuitreiking plaats en hopen we ook nog een prijs in ontvangst te mogen nemen. We houden je op de hoogte!