Scherponline.nl B.V.
Kastanjelaan 400 (Microlab)
5616 LZ Eindhoven
T: 085 30 30 720
E: info@scherponline.nl
menu
085 30 30 720

SEO – Zoekmachine optimalisatie

Met zoekmachine optimalisatie (SEO) is het mogelijk om een hogere positie in zoekmachines zoals Google en Bing te verkrijgen. Daarbij gaat het niet om betaalde advertenties. We optimaliseren je website en je linkprofiel, zodat je beter zichtbaar wordt op relevante zoekwoorden in de gratis zoekresultaten van zoekmachines. Zo sturen we meer gerichte bezoekers naar je website. We richten ons daarbij op drie gebieden: content, autoriteit en techniek. Wil je je vingers niet branden aan SEO of zoek je een partner in Eindhoven die je op weg helpt of zelfs alleen traint? Laat het ons weten! Alles is bespreekbaar.

Techniek van jouw website

De basis van SEO is natuurlijk je website zelf. De techniek waarmee de website tot stand is gekomen is van grote invloed op de vindbaarheid. Denk daarbij niet alleen aan de bekende headers, title tags of sitestructuur, maar ook aan de snelheid en toegankelijkheid voor zoekmachines om te kunnen indexeren.

Techniek van jouw website
Content op jouw website

De inhoud van webpagina’s (tekst, video en afbeeldingen) is zeer belangrijk om een hoge positie te verkrijgen binnen zoekmachines. Een goed onderbouwd zoekwoordenonderzoek staat daarbij aan de basis. Het is belangrijk dat de content op je website goed in elkaar zit en de bezoekers boeit. We optimaliseren niet op zoekwoord, maar op onderwerp of thema.

Content op jouw website
Linkbuilding

Met linkbuilding wordt ervoor gezorgd dat (relevante) websites naar jouw website verwijzen, waardoor zoekmachines je website als een autoriteit gaan zien. Op verschillende manieren wordt er een natuurlijk linkprofiel gecreëerd.

Linkbuilding
Lokale vindbaarheid

Misschien heb je een lokale onderneming en ben je niet op heel Nederland gericht. Lokale vindbaarheid is dan heel belangrijk. Als je een restaurant hebt in Eindhoven, wil je toch ook graag gevonden worden in Eindhoven en niet in Groningen? Google Mijn Bedrijf is een vrij eenvoudige methode die je hierbij kan helpen.

Lokale vindbaarheid
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Wij bellen je terug!


Wij gebruiken o.a.