Geschreven door Wesley

Afgelopen week lanceerde Google een nieuwe badge voor gespecialiseerde online marketing bureaus. Met trots kunnen wij zeggen dat we “onderscheiden” zijn met de hoogste badge, Premier Google Partner.

Drie jaar geleden heeft Google een programma in het leven geroepen om bedrijven aan professionals te verbinden, genaamd Google Partner. Professionals kunnen hun Google Partner badge verdienen door te laten zien dat hun bedrijf gezond is, dat hun klanten tevreden zijn en dat ze op de hoogte zijn van de laatste productkennis. Google Partners krijgen rechtstreeks vanuit Google informatie over nieuwe ontwikkelingen. Professionals moeten door Google gecertificeerd worden om zich Google Partner te mogen noemen en de Google Partner Badge te gebruiken.

Premier Google Partner – Scherp Online (!)

Op 27 juni 2016 heeft Google een element toegevoegd voor de Google Partners specialisaties: Premier Google Partner. Deze badge geeft aan dat Scherp Online bovenop de geavanceerde kennis ook wordt gezien als een leidend bureau in het ontwikkelen en implementeren van online advertising strategieën voor haar klanten.

Het nieuwe element is verwerkt in de Google Partner badge en is ontworpen om bedrijven te helpen om de juiste Partner te vinden voor hun specifieke behoeftes.

Google Partners kunnen met de komst van Premier Google Partner extra specialisaties verdienen op de volgende 5 gebieden:

  • Search
  • Mobile
  • Video
  • Display
  • Shopping

Hiermee zijn we dus niet meer alleen Google Partner, maar hebben we ook gespecialiseerde certificeringen op verschillende gebieden.

Ons volledige Premier Google Partner-profiel kun je hier bekijken!