Geschreven door Piet

Vandaag verschijnt de Emerce100. Het is dé lijst waarin online marketers hun mening uitspreken over de leveranciers en bureaus waar zij mee werken. Op basis van die beoordelingen wordt de lijst van beste bedrijven in e-business 2018 samengesteld. Vol trots kunnen wij zeggen dat we dit jaar voor het eerst opgenomen zijn en een mooie gedeeld derde plaats in de categorie “Digital Agency Fullservice – klein” hebben verdiend.

De Emerce top 100 is een imago onderzoek wat elk jaar door Emerce wordt uitgevoerd en beperkt zich al lang niet meer tot 100 bedrijven. Dit jaar maakten maar liefst 632 bedrijven onderdeel uit van de lijst waarmee Emerce een zo goed mogelijk beeld van de markt wil geven.

Respondenten zijn lezers van de Emerce die gebruik maken van e-business-bedrijven. De afgelopen maanden zijn meer dan 50.000 marketers uitgenodigd hun stem uit te brengen. Uiteindelijk heeft Emerce ruim 1000 stemmen ontvangen om de lijst samen te stellen. Bedrijven werden beoordeeld op kennis / knowhow, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid & flexibiliteit.

Wij zijn dus erg blij met deze waardering en daarvoor willen we jullie – alle mensen die op ons gestemd hebben – van harte bedanken! We gaan uiteraard ons best doen om volgend jaar een nog betere score te verdienen!