Geschreven door Wesley

Ons team is deze maand weer flink gegroeid en daarom stellen wij graag onze nieuwste aanwinsten even aan je voor:

Jochem

Jochem (24) is pas afgestudeerd in Marketing Management aan de Universiteit van Tilburg. Tijdens zijn HBO studie Commerciële Economie ontdekte hij dat hij onder andere consumentengedrag, branding en neuromarketing interessant vond en koos daarom om verder te studeren in de richting van marketing. Zijn thesis schreef hij bij Kras reizen en ging over een SEA experiment. In dit experiment wilde hij testen of rationele of emotionele advertentieteksten beter presteren in AdWords. De andere dagen van zijn stage besteedde hij ook aan SEA, dus daar heeft hij ook al enige ervaring mee opgebouwd. Hij wil zich nu bij Scherp Online nog breder ontwikkelen in de online marketing.

In zijn vrije tijd staat Jochem graag op het voetbalveld, of kijkt hij voetbal op tv. Alle andere momenten zal hij bij ons aan de slag gaan als online marketeer. Hij werkt vanaf 2 februari fulltime bij ons en is op alle werkdagen beschikbaar.

Nils

Nils (29) zal als web designer bij ons komen te werken en ook hij is op 2 februari gestart. Hij heeft al flink wat ervaring opgedaan met zijn eigen bedrijf terwijl hij de wereld over reisde. Na zijn studie Industrieel Product Ontwerp in Den Haag heeft hij eerst een tijd op een product development afdeling gewerkt. Hier maakte hij vooral manuals en technische tekeningen, maar was hij ook al bezig met websites.

Hij heeft daar zijn baan opgezegd om te gaan reizen en heeft tijdens het reizen de switch gemaakt naar webdesign, omdat dit makkelijker op afstand te doen was. Ook vond hij webdesign altijd al interessant, omdat het steeds verandert en door ontwikkelt. Drie jaar lang reisde hij door India, Nepal, Vietnam, Indonesië, Cambodja, Laos, Maleisië, Europa, en Marokko. Nu is hij terug in Nederland en heeft hij zijn vaste baan gevonden bij ons. Hij gaat aan de slag voor 32 uur per week en zal beschikbaar zijn op de dagen maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Vincent

Vincent (22) komt van 5 februari tot en met 22 juni bij ons stage lopen om alvast ervaring op te doen als web developer. Hij is derde jaars student ICT & Media Design aan de Fontys en na zijn studie hoopt hij aan de slag te gaan als web developer of web designer. Hij zal de helft van zijn tijd besteden aan zijn opdracht voor zijn opleiding, waarin hij een golf community platform opzet. De andere helft zal hij meewerken bij Scherp Online aan het ontwikkelen en onderhouden van de websites. Alex zal hem begeleiden in zijn werkzaamheden. Vanaf 5 februari is Vincent dus fulltime bij ons aanwezig.