Geschreven door Mariska

Het is een spannende, stressvolle en onzekere tijd voor veel ondernemers. Ons is het ook niet in de koude kleren gaan zitten. We werden even teruggebracht naar de basis. Hoe blijven we overeind in deze tijd terwijl we niet eens weten hoe lang het nog gaat duren? Het zal menig ondernemer bezighouden.

Onze filosofie

Deze crisis heeft ons nog een keer goed naar ons zelf doen kijken. Naar wie we zijn en waar we in geloven. Door onze identiteit en filosofie vast te houden, laten we ons niet uit het veld slaan! En hopelijk mogen we ook of nog steeds een bijdrage leveren om jouw organisatie niet alleen overeind te houden, maar misschien zelfs nóg succesvoller te maken. Dat blijven we doen met volle passie en overgave. Want we blijven doen waar we in geloven en dat is jouw bedrijf of organisatie online laten floreren.

Wat verandert er voor jou?

Internet is gelukkig (bijna) overal ter wereld, ook thuis. Al onze teamleden hebben een mooi thuiswerkplekje ingericht en werken vanuit thuis. Hier blijven we doorwerken aan jouw nieuwe website, campagnes, SEO of waar we je dan ook mee helpen. Alle telefonische afspraken gaan gewoon door, maar fysieke afspraken worden omgezet in videogesprekken. Hierover zal jouw projectmanager contact met je opnemen. We zijn zoals je van ons gewend bent altijd bereikbaar tijdens kantooruren, maar we vragen je ons via de chat op de website te benaderen. Mails worden uiteraard ook altijd beantwoord en je kan je contactpersoon vragen je terug te bellen als hier behoefte aan is.

Heel veel sterkte komende tijd voor diegene die het moeilijk hebben. Heb je nog vragen of wil je advies? Pak de telefoon en bel ons! We staan voor je klaar.