Scherponline.nl B.V.
Kastanjelaan 400 (Microlab)
5616 LZ Eindhoven
T: 085 30 30 720
E: info@scherponline.nl
menu
085 30 30 720

Gratis uitgebreid SEO rapport t.w.v. € 499,-

Wil je weten hoe je website er technisch voor staat en wat je kunt doen om beter vindbaar te worden?

Wij maken graag gratis & vrijblijvend een analyse t.w.v. € 499,- voor je. Onze software draait een rapport uit en één van onze specialisten voegt zijn of haar bevindingen toe! Het enige wat je hoeft te doen is je naam, e-mailadres, telefoonnummer en website achter te laten. Je ontvangt dan binnen een dag een uitgebreid SEMRush-rapport, waarmee je direct aan de slag kan.

Vraag direct aan!


Errors

Een mooie website, maar loop je tegen fouten aan? Onze software spoort alle errors op je website op en zet ze voor je op een rijtje. Zo heb je een goed overzicht om ze één voor één weg te werken.

Errors
Overzicht in je content

Content is koning! Beetje jammer als je zorgvuldig content hebt geschreven voor je website, maar blijkt dat de content op meerdere plekken terugkomt. Zeker als je weet dat Google daar niet blij van wordt. Dit rapport geeft je direct inzicht in waar dubbele content zich op je website bevindt. Dit geldt ook voor missende alt-teksten op plaatjes en linkjes, maar ook meta omschrijvingen en titels.

Overzicht in je content
Gebroken links

Je website bevat waarschijnlijk tal van links. Zeker als je een website hebt met veel pagina’s is het moeilijk om te controleren of alle linkjes die je zowel intern als extern gemaakt hebt nog wel werken. Dit rapport toont alle gebroken links in één overzicht!

Gebroken links

Het team

Wesley Plugers
Wesley Plugers
Ber Haest
Ber Haest
Alex Gulen
Alex Gulen
Mariska Paul
Mariska Paul
Karlijn Aarts
Karlijn Aarts