Geschreven door Laurens Vriens

Elevator 2019, wat is het

Google organiseert jaarlijks een Academy programma genaamd Elevator voor enkele geselecteerde partner agencies. Google kiest elk jaar voor de agencies met de meeste potentie en in 2019 is de keuze op ons gevallen. Tijdens dit zes maanden durende programma zullen Piet Zweegers en Wesley Plugers diverse evenementen bijwonen. Zo worden wij door Google geadviseerd en getraind op gebieden als finance, HRM, organisatie, sales en marketing. Daarnaast zullen er strategie- en leiderschapstrainingen volgen.

Wat betekent dit voor Scherp Online

Tijdens de gehele duur van het traject worden we een op een bijgestaan door een business coach. Daarnaast vindt er uitbreiding plaats binnen ons netwerk omdat we lid worden van de Elevator community. Wat het allemaal extra interessant maakt is dat het hier om een internationaal programma gaat waarbij Nederland samenwerkt met het Verenigd Koninkrijk. Behalve de trainingen voor Piet en Wesley zal ons gehele team worden getraind via groepssessies.

Wat betekent dit voor jou als klant

Door de kennis die wij aankomende zes maanden vergaren tijdens alle sessies gaan wij in de toekomst nog efficiënter voor jou als klant te werk. De kwaliteitsnormen binnen onze organisatie zullen flinke stappen nemen. Betere analyses, scherpere verbetervoorstellen en een hoger rendement zullen hiervan het resultaat zijn.

Wanneer vindt Elevator plaats

Elevator start in april met een business planning- en finance training in Amsterdam. Hierna zal in juni marketing en sales en in september HRM- en leiderschapstraining op het programma staan. De laatste 2 evenementen zullen beide in Londen plaatsvinden. Naast deze 3 dagen zullen er nog 9 sessies van anderhalf uur plaatsvinden met onze business coach.