Scherponline.nl B.V.
Kastanjelaan 400 (Microlab)
5616 LZ Eindhoven
T: 085 30 30 720
E: info@scherponline.nl
menu
085 30 30 720

Google Analytics

De basis van resultaat gedreven online marketing is natuurlijk een goed ingericht Google Analytics-account. Hierdoor krijgen we een goed beeld van het gedrag dat bezoekers op je website vertonen en vanaf welke bron zij op de website landen. Ook biedt Analytics veel mogelijkheden om rendement en andere doelen te meten.

De fundering

Het plaatsen van een Google Analytics-code is geen “rocket science”. Toch is het van groot belang dat de implementatie professioneel gedaan wordt, want de juiste cijfers zijn de fundering van succes. Onze specialisten weten precies wat belangrijk is en hoe je Google Analytics juist ingericht.

De fundering
E-commerce en doelen

Google Analytics biedt de mogelijkheid om conversies (aanmeldingen, downloads, contactaanvragen, etc.) en aankopen te meten. Op deze manier kunnen we precies zien welke campagnes en/of kanalen rendabel zijn. Met behulp van een trechter maken we ook het aankoopproces in een webwinkel volledig inzichtelijk.

E-commerce en doelen
De juiste koppelingen

Om kanalen als Google zoeken en Google Ads goed te kunnen meten, is het noodzakelijk de juiste koppelingen te maken. Ons helpt je hierbij! Zo is het inzicht in Google Analytics optimaal. Denk hierbij aan Google Search Console, Google Ads & YouTube. Wij gaan ook graag de uitdaging aan om externe systemen aan Google Analytics te koppelen.

De juiste koppelingen
Google Datastudio

Google Analytics biedt een prima mogelijkheid om dashboards te bouwen. Toch kiezen wij ervoor om al onze klanten maandelijks een dashboard te sturen dat is opgemaakt in Google Datastudio. Dit doen we omdat we niet alleen data uit Google Analytics gebruiken. Zo maken wij een koppeling met bijvoorbeeld social media of SEMRush om de posities binnen de organische resultaten van Google te tonen.

Google Datastudio
Interesse in Google Analytics?
Wij bellen je terug!


Wij gebruiken o.a.