Scherponline.nl B.V.
Kastanjelaan 400 (Microlab)
5616 LZ Eindhoven
T: 085 30 30 720
E: info@scherponline.nl
menu
085 30 30 720

Zwembadplein

Zwembadplein is een adviescentrum voor consumenten die een (inbouw) zwembad hebben of er een aan willen laten leggen. Wij denken op strategisch niveau mee over hun online- en offline marketingstrategie en we beheren hun Google Adwords campagnes en Facebook pagina.  Daarnaast zorgen we er ook voor dat zij in de organische zoekresultaten goed gevonden kunnen worden.

Geldrop 2014

Google Adwords

Voor Zwembadplein beheren wij de Google Adwords advertenties. We zetten volgens het See, Think, Do, Care model van Google tekstadvertenties en Display advertenties in om consumenten in elke fase van hun aankoopcyclus een relevante boodschap te tonen.

SEO

We werken voor Zwembadplein al een hele tijd aan een goede vindbaarheid in de organische resultaten, en met succes! Op de zoekwoorden die voor hen het meest relevant zijn gebleken krijgen we sinds de start van onze werkzaamheden bijna 325% meer verkeer naar de website.

Facebook

Zwembadplein heeft ook een Facebookpagina die wij voor hen mogen beheren. Met onze ondersteuning worden zij beter gevonden door relevante doelgroepen en komen zij in contact met hun klanten. We zorgen voor de content op de pagina in de vorm van berichten, afbeeldingen en video’s en voor een goede doorstroom naar de website.

YouTube content creatie

Onze collega Ber maakt samen met Zwembadplein specialist Frank video’s voor hun YouTube kanaal. Hierin worden diverse thema’s die beschreven worden op de website visueel gemaakt.

Pinterest

Omdat Zwembadplein prachtige foto’s aangeleverd krijgt vanuit hun zwembadbouwers hebben we een Pinterest profiel voor hen gemaakt. Het profiel werkt vooral goed ter inspiratie bij potentiële klanten. Binnenkort kun je ook adverteren via Pinterest en dan heeft Zwembadplein direct een voorsprong op de markt!

Website ontwikkeling

Het design van de website van Zwembadplein is een tijd geleden gemaakt door onze collega Alex. Sinds de livegang ondersteunen wij Zwembadplein in hun websitebeheer met het schrijven van relevante content voor hun lezers en het up-to-date houden van de webtechniek.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Wij bellen je terug!