Scherponline.nl B.V.
Kastanjelaan 400 (Microlab)
5616 LZ Eindhoven
T: 085 30 30 720
E: info@scherponline.nl
menu
085 30 30 720

Welkom Kraamzorg

Sinds 2017 runnen we een aantal Google Adwords-campagnes voor Welkom Kraamzorg en ondersteunen we hen bij de zoekmachine marketing strategie. Het is bij deze partij van groot belang dat ze vooral lokaal goed gevonden worden.

Welkom Kraamzorg is een onderneming die zoals de naam al doet vermoeden kraamzorg biedt. Dat doen ze al ruim 100 jaar en ze zijn daarmee een zeer ervaren partij. Ze werken met gespecialiseerde, gemotiveerde en goed opgeleide kraamverzorgenden.

Uden 2017

Google Adwords

Welkom Kraamzorg is gevestigd in Uden en wil graag bezoekers naar de website uit die regio. Daarom hebben we een Google Adwords-campagne opgezet die mensen uit Uden en een aantal gemeenten daar omheen bereikt. Dit heeft een zeer positief effect op zowel het verkeer als ook de conversie.

Google Analytics

Bij het voeren van campagnes is het belangrijk dat de resultaten goed gemeten worden. Voor Welkom Kraamzorg hebben we een aantal doelen op basis van gebeurtenissen toegevoegd aan Google Analytics. Op deze manier kunnen we precies zien welke campagnes ook daadwerkelijk tot aanmeldingen leiden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Wij bellen je terug!