Scherponline.nl B.V.
Kastanjelaan 400 (Microlab)
5616 LZ Eindhoven
T: 085 30 30 720
E: info@scherponline.nl
menu
085 30 30 720

Solution Clinic

Solution Clinic is een kliniek voor laser ontharen, gevestigd in Amsterdam. Wij helpen Solution Clinic bij de online en lokale vindbaarheid zowel op strategisch als uitvoerend niveau. Daarnaast hebben we een Google Business View-shoot gedaan waarin je een online rondleiding krijgt in de kliniek.

Amsterdam 2013

Google Adwords

We beheren de Google Adwords campagnes voor Solution Clinic. Door deze campagnes bereiken gebruikers die hebben gezocht op relevante zoekwoorden hun website met het doel dat deze gebruikers uiteindelijk een behandeling boeken in de kliniek.

SEO

Naast het beheren van Google Adwords campagnes zorgen wij ervoor dat Solution Clinic vooral lokaal goed gevonden wordt door de zoekmachines. Door te werken aan het linkprofiel en de website zelf (denk aan het schrijven van content en technische optimalisatie), zorgen we ervoor dat de website van Solution Clinic op de eerste pagina in de zoekresultaten staat wanneer men zoekt op de belangrijke zoekwoorden.

Facebook advertising

Met aantrekkelijke advertenties zorgen we ervoor dat Solution Clinic ook zichtbaar is op Facebook. We maken gebruik van alle advertentie-indelingen die Facebook Advertise ons biedt, waaronder video advertenties, carrousel advertenties en canvas advertenties . Vervolgens testen we welke indelingen het beste werken voor Solution Clinic.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Wij bellen je terug!