Scherponline.nl B.V.
Kastanjelaan 400 (Microlab)
5616 LZ Eindhoven
T: 085 30 30 720
E: info@scherponline.nl
menu
085 30 30 720

PouchDirect

We ondersteunen Pouchdirect bij al hun online marketing activiteiten. Daarbij ligt de focus vooral op het beter vindbaar maken van de website in verschillende Europese landen zoals Engeland, Duitsland, Finland en Frankrijk.

PouchDirect internationaal leverancier van hoogwaardige hersluitbare stazakken & koffiezakken. Ook bedrukte zakken voor de food en non-food industrie vallen onder het assortiment van PouchDirect.

Epe 2013

SEO

PouchDirect bedient klanten in verschillende landen. Aan ons de kunst om de verschillende domeinen niet alleen in Nederland, maar ook in Frankrijk, Duitsland, Spanje en zelfs Finland bovenin de zoekresultaten te krijgen.

Google Adwords

Met Google Adwords weten we bezoekers in heel Europa naar PouchDirect te leiden. Hierbij zetten we niet alleen zoeknetwerkcampagnes in, maar gebruiken we ook Google Shopping en Dynamische remarketing.

Conversie optimalisatie

PouchDirect is een bedrijf dat volledig online georiënteerd is. Daarom is het van belang dat de website goed ingericht is en de doelgroep makkelijk kan bestellen. Wij zorgen er samen met de klant voor dat de processen kloppen en testen met behulp van Google Optimize verschillende scenario’s om de conversieratio te optimaliseren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Wij bellen je terug!