Scherponline.nl B.V.
Kastanjelaan 400 (Microlab)
5616 LZ Eindhoven
T: 085 30 30 720
E: info@scherponline.nl
menu
085 30 30 720

Mari Zwembaden

Van Mari, een zwembaden- en wellness leverancier, kregen we de opdracht om een nieuwe website te ontwikkelen inclusief design. Ook voor de vindbaarheid (SEO, SEA) werden wij ingeschakeld.

Wanssum 2015

Website

Om te beginnen hebben we een compleet nieuwe website in WordPress gerealiseerd voor Mari Zwembaden. Het is voornamelijk een informatieve website waarmee we mensen naar de showroom willen sturen of contact op willen laten nemen (telefonisch of middels het contactformulier). Er is één sectie waarin men een offerte kan aanvragen voor een aantal sauna’s. Verder zijn er geen producten te koop op de website.

SEO

Organische vindbaarheid is heel erg belangrijk voor Mari. Door het realiseren van een nieuwe, SEO-vriendelijke website, het inrichten van de website, het (her)schrijven van teksten en linkbuilding hebben we de afgelopen jaren hierin een mooie groei doorgemaakt.

Google Ads

Naast het organische verkeer willen we ook betaald verkeer binnenhalen, zodat iedereen die in een bepaalde straal van Wanssum zoekt naar de diensten en producten van Mari, ook een advertentie te zien krijgt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Wij bellen je terug!