Scherponline.nl B.V.
Kastanjelaan 400 (Microlab)
5616 LZ Eindhoven
T: 085 30 30 720
E: info@scherponline.nl
menu
085 30 30 720

Mapcreator

Mapcreator creëert, designt en ontwikkelt kaarten voor klanten over de hele wereld. De meeste klanten komen van nieuwsmediabedrijven en publishers, maar ook overheden, toeristenorganisaties en direct marketing agencies maken graag gebruik van hun diensten.

Wij helpen Mapcreator bij het leadnurturingproces, algemene online marketing strategie en social media.

Eindhoven 2019

Social media

Wij verzorgen de gehele social media strategie voor Mapcreator. We bepalen de strategie voor LinkedIn, Facebook en Instagram en creëren content.

SEO

Een belangrijk onderdeel van het strategisch plan is SEO oftewel: de organische online vindbaarheid van de website. We zorgen voor een gezonde uitbreiding van het linkprofiel, de techniek van de website en optimaliseren content.

Google Ads

Google Ads is ook onderdeel van de marketing strategie en een manier waarop we leads genereren.

Lead nurturing

Voor Mapcreator brengen we het volledige salesproces in kaart, van lead tot aan contract. Vervolgens analyseren we dit proces en helpen we ze met het optimaliseren ervan om uiteindelijk zoveel mogelijk contracten ondertekent te krijgen.

Google Analytics

We bouwden voor Mapcreators datastudio dashboards, compleet gericht op leadnurturing. Voorafgaand hebben we Google Analytics heringericht.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Wij bellen je terug!