Scherponline.nl B.V.
Kastanjelaan 400 (Microlab)
5616 LZ Eindhoven
T: 085 30 30 720
E: info@scherponline.nl
menu
085 30 30 720

Hijs- en spanbanden

Hijs- en spanbanden distribueert diverse hijsbanden, spanbanden, rondstroppen, hijskettingen, sjorkettingen, harpsluiting, d-sluiting, spanbanden voor auto ambulances, aanhangernetten en verschillende haken. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bestellen in de webshop.

Wij hebben een nieuwe website gebouwd en zijn continu bezig met conversie optimalisatie. Ook kopen we verkeer in via Google Ads.

Apeldoorn 2012

Website

Voor Hijs-en spanbanden hebben we een nieuwe website mogen bouwen. Naast online marketing activiteiten blijven we ook continu de website optimaliseren voor conversie.

Google Ads

Met Google Ads werken we sinds 2018 aan de online vindbaarheid van de website in Nederland en sinds kort ook België. Hiermee hebben we grote stappen gezet. We kopen in via Google Shopping en via zoekadvertenties. Het beter uitsplitsen van campagnes en zoekwoorden maakt het mogelijk om gerichter en dus uiteindelijk goedkoper in te kopen. Daarbij hebben we meer de focus gelegd op longtail zoekwoorden en houden we ons continu bezig met het uitsluiten van niet relevante of slecht presterende zoekwoorden. Door de slimme inzet van bodaanpassingen op bijvoorbeeld apparaat en tijdstip van de dag zorgen we voor maximale zichtbaarheid op de juiste momenten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Wij bellen je terug!