Scherponline.nl B.V.
Kastanjelaan 400 (Microlab)
5616 LZ Eindhoven
T: 085 30 30 720
E: info@scherponline.nl
menu
085 30 30 720

Buddha to Buddha

Buddha to Buddha staat wereldwijd bekend om zijn handgemaakte en exclusieve sieraden.

Wij stippelen een passende online strategie voor hen uit. Bij het uitvoeren van deze strategie maken wij gebruik van zoekmachine marketing (SEO & SEA) en meer visuele middelen als Youtube- en Display advertising. Ook begeleiden wij hen in het proces naar een nieuwe webshop. Deze webshop is 2019 gelanceerd.

Amsterdam 2018

SEO

Voor Buddha to Buddha zetten we SEO niet alleen binnen Nederland, maar onder andere ook in Duitsland in. Door het linkprofiel te optimaliseren en daarbij de nodige content te creëren, zorgen we voor een betere vindbaarheid met bijbehorende conversie.

Google Ads

Met Google Ads bereiken we de potentiële doelgroep op verschillende netwerken. Zo kopen we in op relevante zoekwoorden die direct tot omzet leiden en laten we bezoekers van de website op een later tijdstip nog eens kennismaken met het aanbod van Buddha to Buddha. Door hier slim mee om te gaan weten we de doelgroep ook in tweede instantie (remarketing) te verleiden tot een aankoop.

Youtube

Hoewel voor veel mensen Buddha to Buddha een gevestigde en bekende naam is, moeten we er toch voor zorgen dat ze “top of mind” blijven. Dit doen we door potentiële kopers van luxe sieraden een sfeervideo van Buddha to Buddha te tonen op YouTube. De data die we daarbij verkrijgen (kijkt iemand de video uit of niet en wanneer haakt hij/zij eventueel af) gebruiken we weer om andere campagnes te optimaliseren.

Website

Wij begeleiden Buddha to Buddha in het opzetten van een gloednieuwe webshop die gericht is op het realiseren van aankopen. Daarnaast moet deze webshop fungeren als een portal voor de B2B-klanten. De webshop zal in 2019 gelanceerd worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Wij bellen je terug!