Scherponline.nl B.V.
Kastanjelaan 400 (Microlab)
5616 LZ Eindhoven
T: 085 30 30 720
E: info@scherponline.nl
menu
085 30 30 720

Bosch Security Systems

Bosch Security Systems is op een zeer opvallende, maar vooral traditionele manier bij ons terechtgekomen. De marketingmanager keek uit het raam en zag de letters Scherp Online, online marketing bureau groot op het pand aan de overkant op de ramen geplakt. Omdat hij op dat moment op zoek was naar een partij die hem bij online marketing kon ondersteunen heeft hij ons gebeld! Inmiddels hebben we een aantal zeer succesvolle trajecten met Bosch doorlopen.

Bosch Security Systems heeft ons de vraag gesteld of we ze online konden positioneren in een aantal Afrikaanse landen. Daarbij hebben we gekozen voor YouTube, Facebook, Google Search en Display marketing.

Eindhoven 2016

Google Adwords

In 7 verschillende Afrikaanse landen hebben we searchcampagnes opgezet met als doelgroep mensen die naar beveiligingssystemen zoeken. Het unieke aan deze campagnes is dat we ook data uit YouTube toegevoegd hebben, waardoor we het verschil tussen mensen die wel of geen video van Bosch gezien hebben goed naar boven konden krijgen.

YouTube

Op YouTube hebben we de doelgroep in verschillende fases verschillende boodschappen laten zien. Zo hebben we in eerste instantie een algemene boodschap aan een breder publiek getoond. Vervolgens hebben we alleen de mensen die de video uitgekeken hebben een tweede specifieke video laten zien.

Facebook Advertising

Omdat in sommige Afrikaanse landen het gebruik van YouTube en Google Search laag is, hebben we ook op Facebook campagne gevoerd. Hier hebben we zowel video als afbeeldingen ingezet om de naamsbekendheid van Bosch Security Systems te vergroten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Wij bellen je terug!