Scherponline.nl B.V.
Kastanjelaan 400 (Microlab)
5616 LZ Eindhoven
T: 085 30 30 720
E: info@scherponline.nl
menu
085 30 30 720

Ata Tech

Ata Tech is sinds 1999 gespecialiseerd in licht en audio-visuele belevingen. Denk daarbij aan interactieve opstellingen in bijvoorbeeld musea en experience centers. Wij werden ingeschakeld voor een nieuwe WordPress site, conversie optimalisatie, Social Media Advertising, SEA en SEO.

Eersel 2017

SEO

Ons werd de uitdaging voorgelegd om met de nieuwe website meer organisch verkeer binnen te halen voor de pagina Touch Table. Een nieuw product dat tegelijkertijd met de nieuwe website gelanceerd werd. Niet alleen een nieuw product van Ata Tech, maar ook het enige product dat zij verkopen. Door middel van linkbuilding, het schrijven van teksten, het optimaliseren van alle content en het continue optimaliseren van de website zijn we goed op weg om het organische verkeer te doen stijgen.
Daarnaast hebben we bij de oplevering van de nieuwe website ook de interne linkstructuur aangepast en nieuwe teksten geschreven (in samenwerking met de klant).

Google Ads

We zetten Google Ads in om verkeer voor de Touch Table binnen te halen op zowel zoektermen aan de onderkant als halverwege de funnel. Google Ads is een zeer waardevol medium voor Ata Tech.

Facebook

Facebook (en Instagram) zetten we in voor remarketing. We retargeten dus iedereen die al eerder de Touch Table pagina heeft bezocht en niet heeft geconverteerd.

Website

We mochten voor Ata Tech de nieuwe website realiseren. Deze bouwden we, zoals altijd, in WordPress. Hierbij hebben we ook het design aangepast aan gebruiksvriendelijkheid en conversieoptimalisatie. Na het bouwen, vulden we de website met bestaande en nieuwe content.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Wij bellen je terug!