Scherponline.nl B.V.
Torenallee 45
5617 BA Eindhoven
T: 085 30 30 720
E: info@scherponline.nl
menu
085 30 30 720

Een greep uit ons klantportfolio

Wij werken inmiddels voor meer dan 100 klanten en elke onderneming, groot of klein is welkom bij Scherp Online. Hieronder vind je een overzicht van een aantal klanten waar we momenteel actief voor zijn.

Mari Zwembaden

Van Mari, een zwembaden- en wellness leverancier, kregen we de opdracht om een nieuwe website te ontwikkelen inclusief design. Ook voor de vindbaarheid (SEO, SEA) werden wij ingeschakeld.

Bekijk klant

Ata Tech

Ata Tech is sinds 1999 gespecialiseerd in licht en audio-visuele belevingen. Denk daarbij aan interactieve opstellingen in bijvoorbeeld musea en experience centers. Wij werden ingeschakeld voor een nieuwe WordPress site, conversie optimalisatie, Social Media Advertising, SEA en SEO.

Bekijk klant

Sunny Glasses

Sunny Glasses is een zonnebrillen webshop die in mei 2018 online gegaan is. Wij hebben het volledige ontwerp en ontwikkeling op ons genomen.

Bekijk klant

Van Bruggen Adviesgroep

We hebben Van Bruggen Adviesgroep in februari 2018 aan ons portfolio toe mogen voegen! Een mooie opdracht met enorme potentie.

Bekijk klant

Mijn Pomaz

Voor Pomaz hebben we een complete “mijn-omgeving” ontwikkeld in WordPress en WooCommerce. Het unieke aan deze omgeving is dat hij onder andere dynamisch gevoed wordt door informatie uit Microsoft Dynamics (Navision). Klanten van Pomaz kunnen hier inloggen om producten te bestellen, maar ook hun bestelgeschiedenis in te zien, productinformatie te downloaden en projectbestellingen aan te […]

Bekijk klant

Tassenmuseum

Sinds 2016 werken we voor “Het Tassenmuseum Hendrikje” en beheren we de website. In 2017 hebben we deze geheel vernieuwd. Op dit moment onderhouden we de website en optimaliseren we de processen.

Bekijk klant

Welkom Kraamzorg

Sinds 2017 runnen we een aantal Google Adwords-campagnes voor Welkom Kraamzorg en ondersteunen we hen bij de zoekmachine marketing strategie. Het is bij deze partij van groot belang dat ze vooral lokaal goed gevonden worden.

Bekijk klant

Bosch Security Systems

Bosch Security Systems is op een zeer opvallende, maar vooral traditionele manier bij ons terechtgekomen. De marketingmanager keek uit het raam en zag de letters Scherp Online, online marketing bureau groot op het pand aan de overkant op de ramen geplakt. Omdat hij op dat moment op zoek was naar een partij die hem bij […]

Bekijk klant

Raptim

Wij ondersteunen Raptim bij zoekmachine marketing en website onderhoud. Mede daardoor hebben we in 2017 besloten om de website volledig om te bouwen naar WordPress en zo de techniek beter af te stemmen, zodat deze optimaal is voor de zoekmachines.

Bekijk klant

Molenaar

Molenaar realiseert veilige badkamers voor ouderen zodat zij veilig kunnen douchen en langer thuis kunnen blijven wonen. Wij werken voor Molenaar aan de organische vindbaarheid, zowel op strategisch als uitvoerend niveau.

Bekijk klant

Zwijsen

Uitgeverij Zwijsen is de uitgever van een groot aantal bekende kinderboeken en kindertijdschriften, waaronder Dolfje Weerwolfje, Maan Roos Vis en RomPomPom. We zijn dan ook erg trots dat we deze klant mogen ondersteunen bij hun vindbaarheid en analyse.

Bekijk klant

De Kussenwinkel

De kussenwinkel is al geruime tijd klant bij Scherp Online. We ondersteunen hen bij zoekmachine marketing en conversie optimalisatie. In 2016 hebben we een compleet nieuwe webshop voor ze gelanceerd, die volledig in WordPress en WooCommerce gebouwd is.

Bekijk klant

EZ Park

EZ Park is een bedrijf dat bovengrondse parkeergarages ontwerpt, bouwt en hierover adviseert. We ondersteunen EZ Park bij de online marketing strategie. We werken aan de organische vindbaarheid, zetten Google Adwords in en maken content voor Facebook.

Bekijk klant

Edwin van der Sar Foundation

De Edwin van der Sar Foundation is een stichting die zich inzet voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Door middel van sport en beweging helpen zij hen hun oude leven weer zoveel mogelijk op te pakken en doelen te behalen op het gebied van studie, werk en persoonlijke ontwikkeling. Wij ondersteunen de Edwin van der Sar […]

Bekijk klant

D!zit

D!Zit is een exclusieve meubelzaak in het centrum van Eindhoven. Hun showroom is gevuld met de mooiste eigentijdse meubels die de leefomgeving van hun klanten een unieke uitstraling geeft. In 2015 hebben we een nieuwe website voor hen ontworpen en ontwikkeld. Daarnaast beheren we ook hun Google Adwords campagnes en zorgen we ervoor dat ze […]

Bekijk klant

PouchDirect

We ondersteunen Pouchdirect bij al hun online marketing activiteiten. Daarbij ligt de focus vooral op het beter vindbaar maken van de website in verschillende Europese landen zoals Engeland, Duitsland, Finland en Frankrijk.

Bekijk klant

Drukwerkdeal

Drukwerkdeal.nl is de allergrootste online drukkerij van de Benelux. Sinds 2016 werken we samen aan een betere organische vindbaarheid in zowel Nederland als België. Daarnaast ondersteunen we vooral op strategisch vlak voor Google Adwords.

Bekijk klant

Solution Clinic

Solution Clinic is een kliniek voor laser ontharen, gevestigd in Amsterdam. Wij helpen Solution Clinic bij de online en lokale vindbaarheid zowel op strategisch als uitvoerend niveau. Daarnaast hebben we een Google Business View-shoot gedaan waarin je een online rondleiding krijgt in de kliniek.

Bekijk klant

Zwembadplein

Zwembadplein is een adviescentrum voor consumenten die een (inbouw) zwembad hebben of er een aan willen laten leggen. Wij denken op strategisch niveau mee over hun online- en offline marketingstrategie en we beheren hun Google Adwords campagnes en Facebook pagina.  Daarnaast zorgen we er ook voor dat zij in de organische zoekresultaten goed gevonden kunnen […]

Bekijk klant

Medifit Fysiotherapie

Medifit Fysiotherapie is al ruim 5 jaar klant bij Scherp Online. We ondersteunen hen o.a. bij zoekmachine marketing, maar we hebben in 2017 ook een compleet nieuwe website opgeleverd.

Bekijk klant

D-reizen

Wij zijn trots dat we tussen 2013 en 2018 de online marketing partner van de D-rt Groep zijn geweest. Voor zowel D-reizen als VakantieXperts hebben we de basis gelegd voor zoekmachine marketing strategie en optimaliseren we de organische vindbaarheid. Begin 2018 hebben we het stokje overgedragen aan de interne online marketingafdeling.

Bekijk klant
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Wij bellen je terug!