Scherponline.nl B.V.
Kastanjelaan 400 (Microlab)
5616 LZ Eindhoven
T: 085 30 30 720
E: info@scherponline.nl
menu
085 30 30 720

Een greep uit ons klantportfolio

Wij werken inmiddels voor meer dan 100 klanten en elke onderneming, groot of klein is welkom bij Scherp Online. Hieronder vind je een overzicht van een aantal klanten waar we momenteel actief voor zijn.

Hijs- en spanbanden

Hijs- en spanbanden distribueert diverse hijsbanden, spanbanden, rondstroppen, hijskettingen, sjorkettingen, harpsluiting, d-sluiting, spanbanden voor auto ambulances, aanhangernetten en verschillende haken. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bestellen in de webshop. Wij hebben een nieuwe website gebouwd en zijn continu bezig met conversie optimalisatie. Ook kopen we verkeer in via Google Ads.

Bekijk klant

XPOOOS

XPOOOS is een eigenzinnig sokkenmerk dat sokkenontwerp tot een ware kunstvorm verheven heeft. “The art of socks”. Wij mogen voor XPOOOS de hele online marketing strategie en uitvoer op ons nemen: strategie, SEA, SEO en social media.

Bekijk klant

Axians

Met de drie bouwblokken dynamic infrastrcutures, intelligent apps en business applications helpt Axians klanten op het gebied van informatie en communicatie technologie. Wij bouwden een uitgebreid Google Datastudio dashboard, waarin alle online marketing activiteiten inzichtelijk gemaakt worden. Ook zetten we ons in op het gebied van SEO: het optimaliseren van content en het uitbouwen van […]

Bekijk klant

Taurus World of Adventure

Bij Taurus World of Adventure in Velden is de perfecte locatie voor een leuk avondje of dagje uit met het gezin, school, vrienden of met je collega’s. Kies uit prison island, lasergames XL, bowlen, adventure golf of verschillende games. Wij helpen taurus met de organische vindbaarheid en adverteren via Google Ads. Ook social media nemen […]

Bekijk klant

Mapcreator

Mapcreator creëert, designt en ontwikkelt kaarten voor klanten over de hele wereld. De meeste klanten komen van nieuwsmediabedrijven en publishers, maar ook overheden, toeristenorganisaties en direct marketing agencies maken graag gebruik van hun diensten. Wij helpen Mapcreator bij het leadnurturingproces, algemene online marketing strategie en social media.

Bekijk klant

Janssen & Janssen

Janssen & Janssen is een ervaren partner in creditmanagement, incasso en juridisch advies. Sinds 2019 werken we aan de structuur van de nieuwe website en de organische vindbaarheid.

Bekijk klant

Biqer

Biqer is een full-experience BMW Motorrad dealer in Eindhoven. De collectie bestaat uit nieuwe BMW motorfietsen en occasions. Daarnaast kun je ook werkplaatsafspraken maken voor onderhoud. Biqer heeft ons gevraagd ze te helpen om lokaal beter op de online kaart te komen staan met SEA en SEO. Ook mogen we helpen bij social media strategie […]

Bekijk klant

DAS

DAS helpt iedereen, verzekerd of niet verzekerd, om juridische problemen op te lossen of te voorkomen. Hierbij bieden zij juridische bijstand of financiële oplossingen. Consumenten kunnen bij DAS terecht, maar ook ondernemers zijn bij DAS aan het juiste adres. Wij helpen DAS organisch beter vindbaar te worden. Dit begon met een strategische workshop.

Bekijk klant

Buddha to Buddha

Buddha to Buddha staat wereldwijd bekend om zijn handgemaakte en exclusieve sieraden. Wij stippelen een passende online strategie voor hen uit. Bij het uitvoeren van deze strategie maken wij gebruik van zoekmachine marketing (SEO & SEA) en meer visuele middelen als Youtube- en Display advertising. Ook begeleiden wij hen in het proces naar een nieuwe […]

Bekijk klant

Kuijpers

Kuijpers ontwerpt, bouwt en onderhoudt technische instalaties in bedrijven en de industrie. Wij ondersteunen hen met het uitvoeren van SEO en conversieoptimalisatie. Ook onderhouden wij de Google Ads campagnes.

Bekijk klant

Vertalingen.nl

Vertalingen.nl – Het vertaalbureau gespecialiseerd in alle talen. Voor Vertalingen.nl hebben wij een gloednieuwe website én logo ontworpen. Op het gebied van online marketing houden wij ons bezig met het opzetten en onderhouden van Google Ads campagnes, zoekmachine optimalisatie (SEO) en conversie optimalisatie.

Bekijk klant

Heezen BV

Heezen BV is dé specialist in sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering en infratechniek. Voor Heezen BV maken en onderhouden we Google Ads campagnes (SEA). Ook houden we ons bezig met organische berichten op LinkedIn.

Bekijk klant

Assa Abloy

Assa Abloy is een leverancier op het gebied van innovatieve, slimme en veilige beveiligingsoplossingen. Voor Assa Abloy houden wij ons bezig met zoekmachinemarketing in de vorm van zoekmachine optimalisatie advies, Google Ads- en Youtube Advertising campagnes.

Bekijk klant

P1 Parking

P1 Parking is een landelijk opererend parkeerbedrijf dat hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen biedt. Wij helpen P1 Parking met zoekmachine marketing in de vorm van SEA en SEO.

Bekijk klant

Mari Zwembaden

Van Mari, een zwembaden- en wellness leverancier, kregen we de opdracht om een nieuwe website te ontwikkelen inclusief design. Ook voor de vindbaarheid (SEO, SEA) werden wij ingeschakeld.

Bekijk klant

Sunny Glasses

Sunny Glasses is een zonnebrillen webshop die in mei 2018 online gegaan is. Wij hebben het volledige ontwerp en ontwikkeling op ons genomen.

Bekijk klant

Van Bruggen Adviesgroep

We hebben Van Bruggen Adviesgroep in februari 2018 aan ons portfolio toe mogen voegen! Een mooie opdracht met enorme potentie.

Bekijk klant

Mijn Pomaz

Voor Pomaz hebben we een complete “mijn-omgeving” ontwikkeld in WordPress en WooCommerce. Het unieke aan deze omgeving is dat hij onder andere dynamisch gevoed wordt door informatie uit Microsoft Dynamics (Navision). Klanten van Pomaz kunnen hier inloggen om producten te bestellen, maar ook hun bestelgeschiedenis in te zien, productinformatie te downloaden en projectbestellingen aan te […]

Bekijk klant

Welkom Kraamzorg

Sinds 2017 runnen we een aantal Google Adwords-campagnes voor Welkom Kraamzorg en ondersteunen we hen bij de zoekmachine marketing strategie. Het is bij deze partij van groot belang dat ze vooral lokaal goed gevonden worden.

Bekijk klant

Bosch Security Systems

Bosch Security Systems is op een zeer opvallende, maar vooral traditionele manier bij ons terechtgekomen. De marketingmanager keek uit het raam en zag de letters Scherp Online, online marketing bureau groot op het pand aan de overkant op de ramen geplakt. Omdat hij op dat moment op zoek was naar een partij die hem bij […]

Bekijk klant

Raptim

Wij ondersteunen Raptim bij zoekmachine marketing en website onderhoud. Mede daardoor hebben we in 2017 besloten om de website volledig om te bouwen naar WordPress en zo de techniek beter af te stemmen, zodat deze optimaal is voor de zoekmachines.

Bekijk klant

De Kussenwinkel

De kussenwinkel is al geruime tijd klant bij Scherp Online. We ondersteunen hen bij zoekmachine marketing en conversie optimalisatie. In 2016 hebben we een compleet nieuwe webshop voor ze gelanceerd, die volledig in WordPress en WooCommerce gebouwd is.

Bekijk klant

EZ Park

EZ Park is een bedrijf dat bovengrondse parkeergarages ontwerpt, bouwt en hierover adviseert. We ondersteunen EZ Park bij de online marketing strategie. We werken aan de organische vindbaarheid, zetten Google Adwords in en maken content voor Facebook.

Bekijk klant

Edwin van der Sar Foundation

De Edwin van der Sar Foundation is een stichting die zich inzet voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Door middel van sport en beweging helpen zij hen hun oude leven weer zoveel mogelijk op te pakken en doelen te behalen op het gebied van studie, werk en persoonlijke ontwikkeling. Wij ondersteunen de Edwin van der Sar […]

Bekijk klant

D!zit

D!Zit is een exclusieve meubelzaak in het centrum van Eindhoven. Hun showroom is gevuld met de mooiste eigentijdse meubels die de leefomgeving van hun klanten een unieke uitstraling geeft. In 2015 hebben we een nieuwe website voor hen ontworpen en ontwikkeld. Daarnaast beheren we ook hun Google Adwords campagnes en zorgen we ervoor dat ze […]

Bekijk klant

PouchDirect

We ondersteunen Pouchdirect bij al hun online marketing activiteiten. Daarbij ligt de focus vooral op het beter vindbaar maken van de website in verschillende Europese landen zoals Engeland, Duitsland, Finland en Frankrijk.

Bekijk klant

Solution Clinic

Solution Clinic is een kliniek voor laser ontharen, gevestigd in Amsterdam. Wij helpen Solution Clinic bij de online en lokale vindbaarheid zowel op strategisch als uitvoerend niveau. Daarnaast hebben we een Google Business View-shoot gedaan waarin je een online rondleiding krijgt in de kliniek.

Bekijk klant

Zwembadplein

Zwembadplein is een adviescentrum voor consumenten die een (inbouw) zwembad hebben of er een aan willen laten leggen. Wij denken op strategisch niveau mee over hun online- en offline marketingstrategie en we beheren hun Google Adwords campagnes en Facebook pagina.  Daarnaast zorgen we er ook voor dat zij in de organische zoekresultaten goed gevonden kunnen […]

Bekijk klant

Medifit Fysiotherapie

Medifit Fysiotherapie is al ruim 5 jaar klant bij Scherp Online. We ondersteunen hen o.a. bij zoekmachine marketing, maar we hebben in 2017 ook een compleet nieuwe website opgeleverd.

Bekijk klant
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Wij bellen je terug!