Menu
Terug

Één volledig nieuw design: van drie sites naar één.

Als aanbieder van forensische zorg, bedient de Rooyse Wissel bijna de hele forensische keten. Van klinisch behandelen, ambulant behandelen  tot begeleid wonen. Hun doel is de maatschappij veiliger te maken. Daar leven we immers zelf ook in.

Onze grote uitdaging dit keer? Eén overkoepelende website ontwikkelen waar alle drie de websites samen kwamen. De Rooyse Wissel hanteerde namelijk eerst drie verschillende websites.

Het belangrijkste? De bezoeker centraal plaatsen. En we mogen natuurlijk niet vergeten dat de website binnen drie maanden opgeleverd moest worden. Snel aan de slag dus!

Lees verder

De Rooyse Wissel

Wat waren de uitdagingen?

Omdat het team van de Rooyse Wissel gefocust was op de content van de site, kon ons ontwikkelingsteam zich concentreren op het bouwen van de site met in hun achterhoofd de snel naderende deadline voor de lancering van de nieuwe site.

Hierdoor was het absoluut noodzakelijk om snel te schakelen en zorgvuldig de wijzigingen te bespreken over het project.

Één volledig nieuw design: van drie sites naar één.

Door een ontwerp op maat, met een gebruiksvriendelijk CMS & slimme conversie tactieken te combineren, is onze missie geslaagd!”

Wesley PlugersWesley PlugersOnline strateeg & Directeur

Onze oplossing?

We zijn gestart met een analyse van de ‘oude’ websites. Daarbij hebben we gekeken naar verkeersstromen (waar kwam het verkeer vandaan) en de gedragsstromen (wat deden de bezoekers). Dit hebben we in kaart gebracht en verwerkt tot een blauwdruk voor de nieuwe website. Daarmee zijn onze designers aan de slag gegaan en ontwikkelden een functioneel ontwerp (wireframe) van alle benodigde templates. 

Onze hoofddesigner heeft in nog geen twee weken tijd een volledig design opgeleverd dat na een aantal kleine wijzigingen werd goedgekeurd voor ontwikkeling.

De technische realisatie is snel en soepel verlopen. Krap drie weken na de start van de ontwikkelaars was de website af en heeft de Rooyse Wissel zelf het vullen op zich genomen. Tijdens dit proces hebben we klaar gestaan en er mede voor gezorgd dat de deadline gehaald werd en de website precies op het juiste moment zonder problemen live ging. Mega trots!

Meer cases

Geïnteresseerd?
Plan een adviesgesprek met ons.

Advies gesprek