Geschreven door Wesley

Waar hard gewerkt wordt is zo nu en dan ook ontspanning nodig. Daarom zijn we op donderdag 27 november 2014 met het hele team naar Dublin afgereisd om (wat achteraf bleek) fantastisch weekend tegemoet te gaan. Hier lees je een kort reisverslag over onze trip en de momenten die we met zijn allen beleefd hebben.

Dag 1. Bezoek aan Guinness, The Brazen Head en de Temple Bar.

Om 08.30 uur werd er op kantoor gezamenlijk uitgebreid ontbeten om vervolgens rond 10.00 uur in de taxi te stappen naar het vliegveld. Voor de meeste nog een verrassing, want men dacht dat er een weekendje Ardennen ingepland was. Na een prettige vlucht kwamen we aan in Dublin en verplaatste ons naar het hotel waar we heerlijk hebben genoten van een echte Ierse lunch.

Na de lunch besloten we om naar de brouwerij van Guinnes te gaan. Een leuke manier om kennis te maken met dit traditionele Ierse bier. Je begint onderaan een enorm glas bier om zo langzaam je weg naar boven te vinden. Helemaal boven in het gebouw aangekomen heb je een zeer mooi uitzicht over de stad Dublin. Hier krijg je uiteraard de mogelijkheid om een echte Guinness te proeven. Hoewel we toch echt de voorkeur geven aan een Bavaria was het wel genieten!

Direct na het bezoek aan de brouwerij zijn we doorgegaan naar de oudste kroeg van Dublin, genaamd The Brazen Head. Een gezellige kroeg, waar we een aantal biertjes van de tap geproefd hebben en ook hier hebben we een echte Ierse maaltijd genuttigd. De eerste dag en avond hebben we zoals de meeste toeristen in Dublin doen, afgesloten in de wereldberoemde Temple Bar.

Dag 2. Bezoek aan Google en inzetten op de snelste hond.

De tweede dag stond in het teken van ons bezoek aan het hoofdkantoor van Google. Een bomvol programma met zeer interessante workshops en natuurlijk een tour door dit indrukwekkende gebouw. De eerste workshop was gericht op het inzetten van dynamische remarketing voor partijen die geen merchant center account hebben. In de middag zijn we volledig bijgepraat over het bouwen van een online brand. We zijn erg blij met deze unieke kans om bij Google Dublin op kantoor te komen en onze band wederom te versterken.

Hoewel we nog bomvol energie zaten was het toch tijd om afscheid te nemen van Google en door te gaan naar de hondenraces. Een ervaring die we nooit meer vergeten. Met kleine bedragen inzetten op de snelste hond roept bij ons allemaal toch weer die winnaarsmentaliteit op. Binnen een paar minuten stonden we allemaal luidkeels te schreeuwen voor de hond die we als winnaar uit hadden gekozen. Helaas hebben we niet echt veel winst kunnen maken, maar gelukkig zijn we beter in andere dingen.

Dag 3. Het vertrek.

Time flies when you’re having fun. Helaas was het alweer tijd om naar Eindhoven terug te keren. Het was een zeer geslaagd weekend dat ons als bedrijf weer sterker gemaakt heeft!