Online marketing blog - Scherponline.nl

17
jun

Vacature: SEA specialist – 1 jaar ervaring

Wij zijn ter uitbreiding van ons team op zoek naar een SEA Specialist met 1 jaar ervaring (fulltime)

De Baan

Als SEA specialist adviseer je opdrachtgevers over de mogelijkheden van zoekmachine marketing en onderhoud je campagnes. Je analyseert websites en adviseert vervolgens over mogelijke verbeteringen. Je focust je op resultaat en zorgt voor het maximale rendement. Hierbij werk je nauw samen met de opdrachtgever, designers en andere teamleden. Je denkt mee over de verbetering van de dienstverlening van Scherp Online en daagt jezelf continu uit het maximale uit jezelf en er het maximale voor opdrachtgevers uit te halen.

Read more

17
jun

Vacature: SEO specialist – 1 jaar ervaring

Wij zijn ter uitbreiding van ons team op zoek naar een SEO Specialist met 1 jaar ervaring (fulltime)

De Baan

Als SEO specialist adviseer je opdrachtgevers op het gebied van content, techniek en autoriteit. Je analyseert websites en adviseert vervolgens over mogelijke verbeteringen. Je focust je op content die ontwikkeld moet worden om beter in de informatiebehoefte van klanten te voorzien en de online vindbaarheid te verbeteren. Ook verbeter je het linkprofiel van klanten. Hierbij werk je nauw samen met de opdrachtgever, designers en andere teamleden. Je denkt mee over de verbetering van de dienstverlening van Scherp Online en daagt jezelf continu uit het maximale uit jezelf en er het maximale voor opdrachtgevers uit te halen.

Read more

16
jun

Vacature: WordPress developer

Wij zijn ter uitbreiding van ons team in Eindhoven op zoek naar een WordPress Developer (fulltime)!

De Baan

Samen met je online marketing collega’s zorg je ervoor dat de website of webshop van een klant tip top in orde is. Jij zorgt voor de uitwerking van de website op basis van een maatwerk ontwerp. Zelf heb je ook gevoel voor grafische vormgeving. Tevens zorg je er uiteindelijk voor dat de website super snel laadt in de browser (Google Page Speed is geen onbekend begrip voor je) en technisch alles uitstekend in elkaar steekt ten behoeve van zoekmachines.

Read more

19
mei

Vacature: Junior webdesigner 8 tot 16 uur per week

Het betreft een dienstverband (8-16 uur) bij Scherp Online te Eindhoven, Glasgebouw Strijp-S.

We zoeken een collega die ons kan ondersteunen bij grafisch vormgeving en webdesign. De volgende zaken zijn van belang:

  • Je hebt ervaring met het designen van websites en kunt voorbeelden laten zien
  • Je volgt een grafische opleiding
  • Je zit minimaal in je derde studiejaar
  • Je bent 18 jaar of ouder
  • Je bent flexibel
  • Kennis van WordPress is een pre
  • Kennis van HTML & CSS is een pre

Ben jij een goede designer en heb je zin in deze uitdaging?

Stuur dan je cv met brief per mail naar: a.gulen@scherponline.nl

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Alex Gulen:085-3030720

2
jul

Scherp Online uitgeroepen tot Premier Google Partner

Afgelopen week lanceerde Google een nieuwe badge voor gespecialiseerde online marketing bureaus. Met trots kunnen wij zeggen dat we “onderscheiden” zijn met de hoogste badge, Premier Google Partner.

Read more

14
jun

Wat zijn Google featured snippets?

Sinds kort vertoont Google bij ‘wat is…’ zoekopdrachten direct het antwoord op de vraag van de gebruiker. Dat antwoord, ook wel een rich answer genoemd, is een van de featured snippets die getoond worden in Google en komt direct van websites van derden. Er zijn nog weinig websites in Nederland die hier slim op inspelen en dat betekent dat er veel kansen liggen voor de SEO liefhebbers onder ons. Hoe zorg je ervoor dat Google het antwoord van jouw site toont?

Read more

26
mei

Mobile-first world: Google kondigt ingrijpende updates aan

Elk jaar komt Google in de lente met een aantal grote updates voor de Google services. Dit jaar draaide het vooral om het verbeteren van de mobiele ervaring. Google benadrukt dat het tijdperk van de ‘desktop-first-world’ afgesloten is en we inmiddels in de ‘mobile-first world’ terecht zijn gekomen. Om aan te sluiten op de behoeften die horen bij deze ‘mobile-first world’ komen er een paar grote veranderingen aan. Wij zetten de grootste veranderingen van de Google update op een rij.

Read more

12
apr

3 Tips voor lokale linkbuilding

Ben jij een kleine ondernemer en vindt jij het moeilijk om te linkbuilden? In dit artikel geven we een aantal tips voor het verkrijgen van kwalitatieve, lokale links. Met deze relevante links kun je een goed linkprofiel voor jouw website opbouwen.

Read more

11
apr

Google test nieuwe mobiele advertentie voor autogiganten

Momenteel is er een bèta gaande in de Verenigde Staten waarbij autozoekers ook de dichtstbijzijnde autodealers kunnen vinden op hun mobiel.

Read more

4
apr

7 SEO tips voor nieuwe websites in 2016

Ben je bezig met het bouwen van een website en ben je nog niet bezig met SEO van deze website? Dan mis je de kans op een grote voorsprong op je concurrenten! Er zijn nu al een aantal zaken waarmee je de SEO van je website zodanig kan opbouwen, dat je wanneer de website live gaat al online kunt scoren. Om dit te bereiken hebben we alvast wat tips voor je.

Read more